Acantus

Direct met Acantus in contact bij KlantenserviceSpot.nl

Zoekt u een huurwoning, heeft u vragen over energiebesparende maatregelen voor uw huurhuis of wilt u een reparatieverzoek indienen bij Acantus? KlantenserviceSpot.nl zorgt dat u gemakkelijk met Acantus verbonden bent. Op onze website vindt u een brede verzameling aan telefoonnummers en adressen van de meest uiteenlopende bedrijven. Zo neemt u met Zilveren Kruis contact op voor uw zorgverzekering, belt u met de ANWB-klantenservice voor vragen over uw reis of neemt u met Belsimpel contact op over uw telefoonabonnement. Lees meteen hoe u met Acantus contact opneemt.

Met Acantus contact voor huren in de provincie Groningen

Als u een huis wilt huren in de provincie Groningen, komt u al snel met Acantus in aanraking. Deze woningcorporatie beschikt over meer dan 13.000 huurwoningen in Noordoost- en Oost-Groningen. Circa 170 medewerkers van Acantus zijn dagelijks aan het werk om het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten lopen. Zo zijn er afdelingen Vastgoedsturing & Bedrijfsvoering, Wonen en Vastgoed. Acantus beschikt over een goede klantenservice om de cliënten uitstekend te woord te staan.

Zelf online regelen bij Acantus

Acantus maakt het mogelijk dat u meerdere zaken online kunt regelen op de website. Zo plant u zelf een reparatieverzoek in, vraagt u een energiecoach aan om energiekosten te besparen, bekijkt u het woningaanbod op de website en kunt u uw huur online opzeggen.

Met Acantus telefonisch contact opnemen

Wilt u uw vragen aan Acantus via de telefoon stellen, dan kunt u met Acantus contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8400. Dit Acantus telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 16:30 uur.

Acantus bezoeken voor uw vragen

Uiteraard kunt u ook bij de woningcorporatie op kantoor langskomen. Het bezoekadres van Acantus is Aquapark 7, 9641 PJ Veendam. Op de website van Acantus vindt u een routebeschrijving naar het kantoor. Het kantoor van Acantus is op elke werkdag geopend tussen 08:00 en 12:30 uur. Wanneer u tussen 12:30 en 16:30 uur wilt langskomen, kan dit alleen als u van tevoren een afspraak heeft gemaakt met de Acantus klantenservice.