Belsimpel

Kom met Belsimpel in contact door KlantenserviceSpot.nl

Wilt u meer weten over de telefoons die Belsimpel aanbiedt of wilt u uw lopende abonnement wijzigen? Dankzij KlantenserviceSpot.nl vindt u in één oogopslag de correcte Belsimpel contact informatie om met het bedrijf te bellen. Veel organisaties maken het onnodig moeilijk voor klanten om hun klantenservice te bereiken. De telefoonnummers van de klantenservice staan bijvoorbeeld verspreid over meerdere pagina’s, waardoor u veel tijd en inspanning moet leveren om met de juiste medewerker in gesprek te komen. Om deze reden is KlantenserviceSpot.nl opgericht. Op onze website vindt u een uitgebreide database waarbij u met een paar klikken op de knop de contactinformatie vindt. Zo belt u met de klantenservice van Woonfriesland, kunt u de IND bellen of neemt u met de UWV-contact op. Lees snel verder hoe u met Belsimpel in contact komt.

Met Belsimpel contact: de populaire telecomaanbieder

In 2006 beginnen twee Groningse studenten vanuit hun studentenhuis de webwinkel Metjelaptoponline.nl, waarop ze allerlei laptopbenodigdheden verkochten. Al snel bleek hun bedrijf een succes, met een enorme groei en naamswijziging naar Belsimpel tot gevolg. Door middel van de website en zeven fysieke winkels verspreid over ons land kan iedereen door middel van de eenvoudige formule van Belsimpel een geschikte aankoop doen. Ook buiten de Nederlandse landsgrenzen heeft Belsimpel succes, echter dan onder de naam Gomibo. De sleutel voor het succes van Belsimpel is de transparante website en de uitstekende Belsimpel klantenservice.

Via de website met Belsimpel contact

Voordat u met Belsimpel contact opneemt, raden we u aan om eerst de website van Belsimpel te bezoeken. Op de website kunt u namelijk eenvoudig en snel zelf zaken online regelen, wat een enorme hoeveelheid tijd bespaart. Zo bekijkt u de status van uw bestelling, volgt u uw pakket tot aan de deur en kunt u uw abonnementsaanvraag hervatten. Als u een product wilt retourneren, drukt u via de website het retourlabel af. Verder geeft Belsimpel u handige tips en tricks over uw telefoon en meldt u een reparatie aan via de website. Bovendien kunt u uw facturen voldoen of uw contract inzien. U vindt op de website een pagina met veelgestelde vragen aan de Belsimpel klantenservice, die handig per categorie zijn ingedeeld. Lukt het echter nog steeds niet om uw vragen te beantwoorden? Dan neemt u uiteraard met Belsimpel persoonlijk contact op.

Met de Belsimpel klantenservice bellen voor uw vragen

Wilt u voor uw vragen, opmerkingen of klachten liever een persoonlijk gesprek met een medewerker van de Belsimpel klantenservice? Dan neemt u contact op met het Belsimpel telefoonnummer 050 – 210 34 04. U kunt Belsimpel iedere dag bellen van 09:00 tot 23:30 uur. Bovendien betaalt u het lokale tarief voor het telefoneren naar het Belsimpel telefoonnummer. Bij het bellen met de Belsimpel klantenservice krijgt u een keuzemenu te horen, waarbij u kunt kiezen tussen het plaatsen van een nieuwe bestelling, een bestelling die u al in huis heeft, vragen over een lopende bestelling of een vraag in het Engels. Handig is het om bij uw vragen alvast uw ordernummer bij de hand te houden. Zo kan de medewerker van de Belsimpel klantenservice direct de juiste gegevens erbij pakken om uw kwestie zo snel mogelijk op te lossen.

Op andere manieren met Belsimpel contact opnemen

Om uw vragen schriftelijk te stellen aan Belsimpel, stuurt u uw vraag in via het online contactformulier op de website van Belsimpel. Voor het verzenden van uw vragen, opmerkingen of klachten per post is het postadres: Postbus 3023, 9701 DA, Groningen.

Bezoek de winkels van Belsimpel

Heeft u een vraag over de reparatie van uw telefoon of wilt u meer weten over de service die Belsimpel aanbiedt? Belsimpel beschikt over zeven winkels in Nederland. Zo ga je langs bij Belsimpel in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Groningen, Utrecht en Zwolle. De precieze adressen van de Belsimpel winkels vindt u op de website van het bedrijf.