Centrada

Hoe kom ik met Centrada in contact?

Bent u benieuwd naar het woningaanbod van Centrada of wilt u een reparatieverzoek indienen? Met KlantenserviceSpot.nl heeft u direct het juiste Centrada telefoonnummer in handen. Op onze website vindt u een enorme database met telefoonnummers en adressen van bedrijven in heel Nederland. Zo neemt u met de Zilveren Kruis contact op, kunt u met de IND bellen of stelt u uw vragen aan de klantenservice van Ziggo met betrekking tot uw televisie abonnement. Lees snel verder hoe u met Centrada contact opneemt.

Contact met Centrada, dé woningcorporatie van Lelystad

Met circa 9000 huurwoningen en meer dan 100 medewerkers is Centrada een grote woningcorporatie in Lelystad. Doordat vrijwel alle sociale huurwoningen tot Centrada behoren, heeft de organisatie een belangrijke verantwoordelijkheid ten opzichte van de huurders. Centrada stelt bij alle activiteiten daarom de klant centraal. Door samen te werken met de gemeente, huurders en andere partners zet Centrada een plan neer om aan ieders eigen te voldoen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de bereikbaarheid van Centrada voor de huurders.

Het Centrada telefoonnummer bellen voor uw vragen

Wilt u uw vragen telefonisch aan Centrada stellen? Dan neemt u contact op met het Centrada telefoonnummer (0320) 239 600. U belt dit nummer voor reparatieverzoeken en klachten, overlast in de leefomgeving, een storing van de verwarming of Cv-ketel of een storing van de lift. Het Centrada telefoonnummer is iedere werkdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Centrada telefoonnummer voor spoedgevallen

Kampt u met een storing aan de gas-, elektriciteit- of water-installatie? Dan kunt u in Centrada in spoed bereiken op het Centrada telefoonnummer (0320) 239 600. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt in dat geval een externe medewerker aan de lijn.

Andere telefoonnummers om te bellen voor Centrada

Heeft u te maken met een storing aan het gas of de stroom? Dan neemt u contact op met het Nationaal Storingsnummer 0800-9009. Bij een storing aan de stadsverwarming belt u met Vattenfall op 0800-0513 of met Ennatuurlijk op 085 273 4555. Voor een verstopt riool neemt u telefonisch contact op met (0321) 313 723. Kwesties rondom de ondergrondse containers worden afgehandeld door HVC Groep op het telefoonnummer 0800 0700. De huurdersvereniging Ons Belang belt u op (0320) 841 733.