Dierenpark Emmen contact

Vragen over een dagje dierentuin in Dierenpark Emmen?

Dierenpark Emmen, tegenwoordig ook wel bekend als Wildlands Adventure Zoo Emmen, is een populair dierenpark in de provincie Drenthe. Het park biedt een breed scala aan attracties, dieren en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Bent u van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan dit dierenpark, maar heeft u nog vragen over bijvoorbeeld openingstijden, ticketprijzen of de aanwezigheid van specifieke dieren? Dan heeft Dierenpark Emmen een uitgebreide klantenservice om bezoekers te ondersteunen en eventuele problemen op te lossen. Hieronder vind je meer informatie over hoe u met Dierenpark Emmen contact kunt opnemen.

Vragen over uw Wildlands abonnement?

Brengt u regelmatig een bezoek aan Dierenpark Emmen, dan is het voordeliger om een abonnement te nemen. Met een korting abonnement bij Wildlands heeft u namelijk onbeperkt toegang tot het park en profiteert u van diverse voordelen. Zo koopt u bijvoorbeeld met korting eten en drinken in het park en ontvangt u korting op producten in de souvenirwinkel. Daarnaast zijn er regelmatig acties waarbij u korting kunt krijgen op een abonnement, zoals via de ANWB. Op de website van Wildlands Adventure Zoo Emmen is alle informatie over de verschillende abonnementen en de bijbehorende voordelen en kortingen te vinden. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u altijd met Dierenpark Emmen contact opnemen.

Met Dierenpark Emmen contact opnemen op verschillende manieren

Als bezoeker van Dierenpark Emmen kunt u op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Zo kunt u bijvoorbeeld Wildlands bellen naar het telefoonnummer van Wildlands Emmen op 0591-850855. Daarnaast is een e-mail sturen naar info@wildlands.nl of het contactformulier invullen op de website van Wildlands Adventure Zoo Emmen ook een mogelijkheid om met de dierentuin in Emmen contact te krijgen. Liever een persoonlijk bezoekje brengen om met het dierenpark in Emmen contact te krijgen? Het bezoekadres is Raadhuisplein 99 in Emmen. Post sturen kan ook, dit doet u naar: Wildlands Adventure Zoo Emmen, Postbus 1010, 7801 BA, Emmen.

Meest gestelde vragen op de website van Dierentuin Emmen

Het is niet altijd nog om meteen met de dierentuin in Emmen contact op te nemen, want vaak staat er op de website ook al veel informatie. Zo is er een sectie met “meest gestelde vragen” over het park zelf en over het kortingsabonnement te vinden. Hier staat al veel algemene informatie die uw vraag misschien al beantwoorden. Heeft u kaartjes via de ANWB gekocht voor het dierenpark? Dan kunt u soms ook bij de klantenservice van ANWB terecht voor vragen over bijvoorbeeld de geldigheid van deze ANWB kaartjes in Wildlands.

Contact met andere klantenservices opnemen? Raadpleeg Klantenservicespot!

Als bezoeker van Dierenpark Emmen is het dus goed om te weten dat u op verschillende manieren terecht kunt bij de klantenservice voor vragen en problemen. Via het algemene telefoonnummer Wildlands Emmen, e-mail en het contactformulier op de website kunt u snel en gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice. Vind u het fijn om alle informatie over klantenservices van verschillende bedrijven en organisaties op één plek te hebben? Sla dan Klantenservicespot op bij uw favorieten. Wij hebben namelijk 10 jaar ervaring in het verzamelen en overzichtelijk presenteren van actuele en relevante informatie over klantenservices. Het maakt niet uit of het om klein-, midden- of grootbedrijven gaat of om andere organisaties. U kunt bij Klantenservicespot zoeken op naam, maar ook op telefoonnummer en categorie. Als u dus bijvoorbeeld met de trein naar de dierentuin in Emmen wilt komen en u vragen heeft over de treinkaartjes, dan kunt u binnen enkele klikken de contactgegevens van de NS klantenservice opzoeken. Of misschien wilt u online kaartjes voor Wildlands Adventure Zoo Emmen kopen, maar heeft u een storing met internetbankieren. U kunt dan via Klantenservicespot erachter komen hoe u het snelst met de klantenservice ABN AMRO contact krijgt om dit probleem op te lossen.