Domijn

Eenvoudig met Domijn in contact dankzij KlantenserviceSpot.nl

Heeft u vragen over het woningaanbod van Domijn, wilt u een reparatieverzoek indienen of kampt u met een storing van de stroom of het gas? Met KlantenserviceSpot heeft u binnen een paar seconden het juiste telefoonnummer van de Domijn klantenservice in handen. KlantenserviceSpot.nl verbindt bedrijven met klanten dankzij een eenvoudige database boordevol adressen en telefoonnummers van klantenservices. Zo belt u met het ANWB-telefoonnummer voor de klantenservice, kunt u de IND bellen of neemt u met de UWV-contact op. Lees snel verder hoe u met Domijn contact opneemt.

Met Domijn contact, dé woningcorporatie in het oosten van het land

Woningcorporatie Domijn biedt meer dan 15.000 huurhuizen aan in de regio Enschede, Losser en Haaksbergen. Met ongeveer 200 medewerkers zet Domijn zich in om de huurders zo optimaal mogelijk laten huren. Voortdurend werkt de woningcorporatie aan het verhuur, het onderhoud en het beheer. Daarbij werkt Domijn samen met gemeentes en zorginstellingen voor een sfeervolle wijk. Domijn biedt meerdere mogelijkheden voor contact aan, zodat uw vragen meteen worden opgelost.

Met Domijn bellen voor persoonlijk contact

Om Domijn te bellen voor het stellen van uw vragen, neemt u contact op met het Domijn telefoonnummer 053 – 209 2 209. U kunt Domijn bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Zelf zaken regelen voor Domijn contact

Voordat u met de Domijn klantenservice contact opneemt, kunt u op de website van de woningcorporatie allerlei zaken zelf regelen. Zo plant u een reparatieverzoek in of geeft u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens door. Daarnaast kunt u via de website online uw vragen beantwoorden met de veelgestelde vragen op de pagina.

Met Domijn contact via sociale media

Bent u actief op de sociale media? Dan kunt u uw vragen stellen op Facebook aan het webcare team van Domijn. U vindt de woningcorporatie onder het account @Domijn.

Domijn bezoeken op kantoor voor contact

Uiteraard kunt u woningcorporatie Domijn ook bezoeken op het kantoor. U vindt de adressen van de drie locaties Enschede, Haaksbergen en Losser op de website van Domijn. Voordat u langskomt, is het verstandig om een afspraak te maken via het Domijn telefoonnummer 053 – 209 2 209. Zo bent u ervan verzekerd dat de medewerkers van de Domijn klantenservice alle tijd voor u hebben.