Dyson contact

Dyson contact

Om klanten te hulp te schieten bij vragen en problemen over de producten van Dyson heeft dit bedrijf, bekend geworden om de zakloze stofzuiger, een Dyson helpdesk opgericht. Door middel van verschillende mogelijkheden voor een contact met Dyson wordt u zo snel en goed mogelijk geholpen, bijvoorbeeld bij vragen over de Dyson service in Nederland. Gebruik hiervoor het Dyson telefoonnummer of kies er juist voor om te WhatsAppen met Dyson’s klantenservice in Nederland. Wij bespreken alle mogelijkheden.

Hoe neemt u contact op met de Dyson klantenservice?

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Dyson Nederland. U kunt onder andere een WhatsApp gesprek beginnen, wat mogelijk is elke werkdag tussen 08:00 en 20:00 uur en in het weekend tussen 09:00 en 18:00 uur. Daarnaast is Dyson contact in Nederland mogelijk via de Digitale Assistent, een online chatbot die antwoord geeft op veel gestelde vragen. Wanneer de chatbot uw vraag toch niet kan beantwoorden, wordt u automatisch doorgeschakeld naar een klantenservice-medewerker.

Voor een snel, persoonlijk en situatie-specifiek Dyson contact is het verstandig om de Dyson klantenservice te bellen. Een klantenservice-medewerker staat u gelijk te woord en verbindt u met de juiste afdeling door. Het gesprek kan opgenomen worden om de kwaliteit van Dyson’s dienstverlening te verbeteren. Het telefoonnummer van de Dyson in Nederland voor contact is: 0800-0206203. Neem voor een eventueel telefonisch contact eerst even een kijkje tussen de veel gestelde vragen op de website www.dyson.nl.

Waarom en wanneer Dyson klantenservice bellen?

U kunt het Dyson klantenservice telefoonnummer bellen om diverse redenen, bijvoorbeeld om ondersteuning te krijgen bij het gebruiken van de Dyson producten. Tevens krijgt u zo meer informatie over deze producten en kunt u gemakkelijk een reparatieverzoek indienen. De volgende telefonische openingstijden kunt u aanhouden:

  • Maandag: 08:00 tot 20:00 uur
  • Dinsdag: 08:00 tot 20:00 uur
  • Woensdag: 08:00 tot 20:00 uur
  • Donderdag: 08:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 08:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 tot 18:00 uur
  • Zondag: 09:00 tot 18:00 uur

Voor de Dyson service in het Nederlands dient u toets 1 in te voeren, voor de Engelse versie toets 2. Bij de introductie wordt u erop gewezen om uw serienummer bij de hand te houden om de service sneller en makkelijker te laten verlopen. Dit nummer staat onderop uw Dyson product of achter de stofbak van de machine.

Kom ook meer te weten over de klantenservice van Ziggo, contact met Amazon en de PostNL klantenservice via onze website.