Elkien

Hoe heb ik gelijk met Elkien contact?

Vraagt u zich af hoe u kunt reageren op een huurwoning van Elkien of wilt u met Elkien contact over een reparatieverzoek? KlantenserviceSpot.nl zorgt dat u binnen enkele seconden met het juiste telefoonnummer van Elkien belt. Op onze website vindt u een uitgebreide verzameling aan telefoonnummers en adressen van bedrijven in Nederland. Van de NS-klantenservice tot het ANWB-telefoonnummer voor de klantenservice, van de IND bellen tot het Allianz Direct contact nummer. Lees nu hoe u met Elkien contact opneemt.

Met Elkien contact, de wooncorporatie van Friesland

Elkien zet zich als wooncorporatie in Friesland in voor het creëren van betaalbare, duurzame en passende huurhuizen in een sfeervolle omgeving. Met het hoofdkantoor in Heerenveen proberen de medewerkers van Elkien een plek neer te zetten waar iedereen zich thuis voelt. Belangrijk daarbij is de Elkien klantenservice

Met Elkien contact via de website

Op de website van Elkien kunt u veel zaken zelf regelen. Zo kunt u zelf een reparatie inplannen op een tijdstip dat het u uitkomt, vindt u het woningaanbod en leest u met welke projecten de wooncorporatie zich bezig houdt. Daarnaast beschikt de website over een online contactformulier waar u al uw vragen op kunt insturen.

Elkien bellen voor uw vragen

Heeft u liever persoonlijk contact met de Elkien klantenservice? Dan kunt u Elkien bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur op het Elkien telefoonnummer 0513 635 735. Heeft u te maken met een Elkien storing? Dan belt u de spoedlijn op 0513 635 735. Dit Elkien telefoonnummer is ook buiten de Elkien openingstijden bereikbaar.

Elkien bezoeken op afspraak

Uiteraard bent u van harte welkom op het kantoor van Elkien om uw kwestie te bespreken. Het hoofdkantoor van Elkien bevindt zich op De Opslach 69, 8448 GV Heerenveen. Daarnaast zijn er vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Maak van tevoren een afspraak via de Elkien klantenservice op 0513 635 735. De openingstijden van Elkien zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.