Famed contact

Famed is tegenwoordig Infomedics geworden!

Famed is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van facturatie en debiteurenbeheer voor zorgverleners. Het kan voorkomen dat u een factuur of herinnering van Famed heeft ontvangen en hier vragen over heeft. In dat geval kunt u terecht bij de klantenservice van Famed. Zij kunnen u helpen met uw vraag en u eventueel doorverwijzen naar de juiste persoon. De dienstverlening van Famed is per 21 oktober 2022 ondergebracht bij Infomedics. Als u dus met Famed contact op wilt nemen, kunt u met Infomedics bellen op 0900- 0885. Het Famed telefoonnummer is dus hetzelfde als dat van Infomedics. Door het Infomedics oftewel Famed telefoonnummer te bellen, komt u in contact met een medewerker die u verder kan helpen.

Op andere manieren met Famed contact opnemen?

Naast Infomedics oftewel Famed bellen kunt u ook via het contactformulier op de website contact opnemen met de klantenservice. U kunt hier uw gegevens invullen en uw vraag of opmerking achterlaten. Een klantenservicemedewerker zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast kunt u ook een brief sturen naar Infomedics oftewel Famed op Postbus 60108,1320 AC Almere. Een persoonlijk bezoek brengen kan ook, het bezoekadres van Famed (tegenwoordig Infomedics) is: P.J. Oudweg 41 1314 CJ Almere.

Contactgegevens van andere klantenservices nodig?

Heeft u een vraag over de declaratie van uw Famed factuur, maar is deze gericht aan uw zorgverzekeraar? Dan kunt u bij Klantenservicespot ook de contactgegevens van klantenservices van zorgverzekeraars vinden. Zo kunt u hier opzoeken hoe u met bijvoorbeeld Holland Zorg, United Consumer of Univé contact krijgt om een vraag over uw zorgverzekering te stellen. U vindt hier de meest actuele contactgegevens, waardoor u snel en gemakkelijk contact kunt opnemen met de juiste persoon. Sla Klantenservicespot dus snel op bij uw favorieten, zodat u deze gegevens snel en makkelijk kunt raadplegen!