Kabelnoord

Direct bellen met Kabelnoord dankzij KlantenserviceSpot.nl

Heeft u vragen over uw internetverbinding bij Kabelnoord, of heeft u te maken met een Kabelnoord storing? KlantenserviceSpot.nl brengt u gemakkelijk en snel in verbinding met de Kabelnoord klantenservice. Op onze website vindt u een brede verzameling aan telefoonnummers en adressen van bedrijven uit heel Nederland. Zo belt u met het ANWB-telefoonnummer voor de klantenservice, neemt u met de NS-klantenservice contact op of kunt u direct met het Zilveren Kruis contact opzoeken. Bekijk direct hoe u met Kabelnoord contact opneemt.

Contact met Kabelnoord, dé telecom-, internet- en televisie-aanbieder van Noord-Nederland

Kabelnoord is dé serviceaanbieder voor telefoon, internet en televisie in Friesland. Doordat Kabelnoord in al meer dan 42 jaar in handen is van vier Friese gemeenten, staan de belangen van de klanten centraal bij de dienstverlening. Circa 80 procent van de bevolking uit de streek maakt gebruik van de dienstverlening van Kabelnoord. De aanbieder beschikt over 30.000 klanten en bevindt zich in Dokkum. Bij Kabelnoord staat persoonlijk contact, transparante communicatie en snelle service voorop. De provider biedt dan ook allerlei manieren aan om met Kabelnoord in contact te komen.

Kabelnoord bellen of Whatsappen voor uw vragen

Wilt u uw abonnement aanpassen of opzeggen? Neem dan contact op met het Kabelnoord telefoonnummer 0519-701701. U kunt op dit nummer op Whatsapp berichten sturen. Kabelnoord is bereikbaar op iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur.

Kabelnoord storing verhelpen

Krijgt u geen beeld op uw televisie, werkt de telefoondienst niet naar behoren of heeft u last van traag internet? Neem voor een Kabelnoord storing contact top met het Servicecentrum op 0519-701701. Het Servicecentrum is geopend iedere werkdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Kabelnoord email voor uw schriftelijke vragen of klachten

Wilt u uw vragen of klachten liever schriftelijk aan Kabelnoord stellen? Dan stuurt u een bericht naar het Kabelnoord email adres info@office.kabelnoord.nl. Ook vindt u een online contactformulier op de website van Kabelnoord voor het versturen van uw vragen.

Het kantoor van Kabelnoord bezoeken

Uiteraard kunt u ook langskomen op het kantoor van Kabelnoord. Het bezoekadres is Pier Prinslaan 21, 9101 PX Dokkum.