Keukenconcurrent klantenservice

Keukenconcurrent klantenservice

Voor goedkope keukens kunt u al 25 jaar terecht bij Keukenconcurrent, onder andere om uw keuken zelf te ontwerpen of om een afspraak in te plannen met een adviseur. U kunt er allerlei soorten keukens vinden, van voordeel- tot designermodellen. Komt u er niet uit of heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld een bestelling plaatsen of retourneren? Neem dan met Keukenconcurrent contact op en wordt snel en efficiënt verder geholpen.

Bellen met de klantenservice van Keukenconcurrent

Via de website van Keukenconcurrent, www.keukenconcurrent.nl, zijn er verschillende manieren om contact op te nemen, zoals via een contactformulier, sociale mediakanalen of een telefoonnummer. Het Nederlandse contactnummer is: 0416-539369, welke van maandag tot en met vrijdag bereikbaar is tussen 09:00 uur ’s ochtends en 17:00 uur ’s middags. Hierbij krijgt u een medewerker van het Keukenconcurrent hoofdkantoor aan het woord die u snel helpt bij al uw vragen. Als u vragen heeft over een webshopbestelling is het overigens handig om uw ordernummer erbij te houden om een snelle service te bevorderen.

Er zijn diverse redenen voor een telefonisch contact met Keukenconcurrent, zoals direct antwoord krijgen op uw vragen, wanneer u dringende zaken wilt bespreken en als u liever persoonlijk contact heeft.

Hoe werkt het keuzemenu?

Bij een telefonisch Keukenconcurrent contact wordt u eerst langs een keuzemenu geleid. Hierdoor kan het gesprek soepeler verlopen en wordt u gelijk door de juiste medewerker te woord gestaan. Overigens kan het gesprek opgenomen worden voor trainingsdoeleinden. De volgende opties zijn er:

  • Toets 1: Voor als uw keuken nog niet is afgeleverd bij u thuis.
  • Toets 2: Voor vragen over een reeds geleverde keuken kiest u voor toets 2.
  • Toets 3: Voor het maken van een bezoekafspraak voor een lopende service.

Bij KlantenserviceSpot bieden wij informatie over de contactmogelijkheden van allerlei bedrijven en organisaties om het contact met klantenservices soepeler te laten verlopen. Bekijk bijvoorbeeld ook de pagina’s over de klantenservice van Ziggo, met NLE contact opnemen en de Schiphol klantenservice.