Lidl klantenservice

Lidl klantenservice

De supermarktketen Lidl verkoopt allemaal producten voor een lage prijs in zijn winkels. Wilt u een vraag stellen aan Lidl, bijvoorbeeld over een aangekocht product? Dan zijn er een aantal manieren om contact met Lidl op te nemen. U kunt bijvoorbeeld Lidl bellen, waarbij u terechtkomt in een telefonisch keuzemenu. Wij bespreken dit keuzemenu stap voor stap, waardoor u weet waar u aan toe bent en snel en efficiënt geholpen kan worden.

Hoe zit de Lidl in elkaar?

Oorspronkelijk was Lidl als fruitgroothandel in 1930 opgericht door een Duitse ondernemer. Zijn zoon bedacht samen met Ludwig Lidl de uiteindelijke formule van een voordelig aanbod, gebaseerd op de werkwijze van de Aldi, waarbij veel producten direct uit dozen verkocht worden. Lidl heeft diverse prijzen ontvangen voor het beste fruit en groente assortiment en inmiddels zijn ze ook voorzien van een goede website voor het aanbieden van producten. Ook wordt hier informatie gegeven over de aangeboden producten en de winkels van Lidl.

Inmiddels zijn er ruim 420 Lidl winkels in Nederland gevestigd, onder andere in Amsterdam, Deurne, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Alle winkels maken gebruik van één centraal Lidl klantenservice telefoonnummer voor het beantwoorden van al uw vragen. Voor een telefoontje met deze Lidl service betaalt u de gebruikelijke belkosten.

Lidl klantenservice telefoonnummer gebruiken

U kunt ervoor kiezen om de klantenservice van Lidl te bellen om snel een antwoord te krijgen op uw vragen. Immers gaat dit telefonisch sneller dan via e-mail of chat, zeker aangezien Lidl elke dag van de week te bereiken is. Daarnaast wordt voor deze methode gekozen om een persoonlijk contact met Lidl te krijgen. Zo krijgt u namelijk specifieker advies op uw individuele situatie. Het is overigens ook makkelijker om het Lidl telefoonnummer te gebruiken indien u een klacht bij Lidl wilt indienen en voor dringende zaken. Lidl hanteert de volgende openingstijden voor een telefonisch Lidl contact:

 • Maandag: 08:00 tot 21:00 uur
 • Dinsdag: 08:00 tot 21:00 uur
 • Woensdag: 08:00 tot 21:00 uur
 • Donderdag: 08:00 tot 21:00 uur
 • Vrijdag: 08:00 tot 21:00 uur
 • Zaterdag: 10:00 tot 18:00 uur
 • Zondag: 10:00 tot 18:00 uur

Hoe verloopt het keuzemenu van het Lidl telefoonnummer?

Wanneer u de Lidl klantenservice per telefoon wilt bereiken, bijvoorbeeld over een vraag over een artikel, kunt u het volgende telefoonnummer gebruiken: 020-7095039. U hoort altijd eerst een ingesproken tekst, waarbij u welkom wordt geheten bij de Lidl klantenservice en waarin wordt verteld dat het gesprek wordt opgenomen voor trainingsdoeleinden. Vervolgens krijgt u te maken met een keuzemenu met vier keuzemogelijkheden:

 • Toets 1: Dit keuzemenu is bedoeld voor vragen over de webshop en u heeft hierbij vier keuzes. De eerste toets is bestemd voor vragen over leveringen van bestellingen, toets twee voor het retourneren van artikelen uit de webshop, toets drie voor vragen over de garantie van producten, en toets vier voor andere vragen.
 • Toets 2: Indien u een vraag heeft over de winkels van Lidl typt u toets 2 in. Hierbij wordt u er wel nog op gewezen dat er geen informatie wordt gegeven over actuele winkelvoorraden via een automatisch ingesproken bericht.
 • Toets 3: Voor vragen over producten typt u toets 3 in. Vervolgens kunt u kiezen voor toets 1, voor een vraag over uw dagelijkse boodschappen, of toets 2, voor vragen over gebruiksartikelen, zoals meubels, apparaten en textiel.
 • Toets 4: Ten slotte kunt u voor vragen over Lidl Plus terecht bij toets 4.

Door bovenstaand keuzemenu goed aan te houden bij het stellen van uw vragen en problemen aan de klantenservice van Lidl kunnen medewerkers u beter en sneller helpen. Tevens hoeft u door dit handige overzicht niet het hele keuzemenu af te luisteren om de juiste optie te kiezen. Houd overigens uw ordernummer bij de hand wanneer u over een geplaatste bestelling belt.

Wilt u ook meer te weten komen over contactmogelijkheden met andere bedrijven, bijvoorbeeld over de Schiphol klantenservice, de klantenservice van de ABN AMRO en contact met de Basic Fit? Kijk dan op de specifieke pagina’s hiervoor.