Qurrent contact

Klant van Qurrent? Zo neemt u contact op met de klantenservice!

Qurrent was een Nederlandse energieleverancier die zich inzet voor duurzaamheid en het verminderen van CO2-uitstoot. Als klant kunt u met Qurrent contact opnemen met de klantenservice. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een probleem op te lossen, een vraag te stellen of om feedback te geven over de dienstverlening. Hieronder leest u op welke manieren u contact kunt opnemen met de klantenservice van Qurrent en hoe u gebruik kunt maken van Klantenservicespot om altijd de juiste contactgegevens van klantenservices (ook van andere bedrijven en organisaties) te krijgen.

Met Qurrent contact op verschillende manieren

Qurrent is overgenomen door Greenchoice in 2018, dus als klant zijnde kunt u ook naar het Greenchoice telefoonnummer bellen op 010-478 2326. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur t/m 15:00 uur, op zaterdag van 09:00 uur t/m 15:00 uur. Via het e-mailadres vragen@greenchoice.nl kunt u ook met Greenchoice oftewel Qurrent contact opnemen. Daarnaast kunt u het contactformulier op hun website invullen. Ook kunt u contact opnemen via social media, zoals Twitter of Facebook. Wilt u een algemene stroomstoring doorgeven, dan kan dit ook via het Nationale Storing telefoonnummer op 0800 – 9009. Dit nummer is gratis.

Energiecontract bij andere energieleverancier?

Zit u niet bij Qurrent, maar bij een ander energiebedrijf zoals UnitedConsumer bijvoorbeeld? Dan kunt u via Klantenservicespot ook makkelijk de contactgegevens opzoeken van de klantenservice. U kunt dus binnen enkele klikken uitzoeken hoe u het beste met zelfstroom contact of NLE contact kunt krijgen, zodat u snel geholpen wordt met uw vraag over bijvoorbeeld uw energierekening of -contract.

Klantenservicegegevens altijd bij de hand

Als u er zeker van wilt zijn dat u altijd de juiste contactgegevens van Qurrent, Greenchoice of andere energieleveranciers heeft, kunt u dus altijd gebruikmaken van Klantenservicespot. Dit is een online platform waarop u eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice van verschillende bedrijven en organisaties kunt vinden. Het enige wat u hoeft te doen is de naam van het bedrijf of de organisatie in te typen en Klantenservicespot toont u vervolgens de contactgegevens van de klantenservice. Ook kunt u op telefoonnummer zoeken en uitvinden welk bedrijf bij dit nummer hoort. Dit bespaart u tijd en moeite omdat u niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste contactgegevens. Daarnaast kunt u op Klantenservicespot ook ervaringen van andere klanten lezen en uw eigen ervaringen delen. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig een beeld krijgen van de kwaliteit van de dienstverlening van een bepaald bedrijf of organisatie.