Delight Mobile

 klantenservice

Over Delight Mobile

Delight Mobile is een mobile virtual network operator die is opgericht in juli 2011. Sinds 2011 heeft Delight Mobile een enorme groei doorgemaakt en is sindsdien actief in verschillende landen in Europa, namelijk in: Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zweden. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Diensten

Delight mobile biedt betrouwbare telecomservices van hoge kwaliteit aan tegen een scherp tarief en richt zich vooral op nationaal en internationaal bellen. Hierdoor kunnen klanten wereldwijd met familie, vrienden en collega’s in contact blijven. Het bedrijf staat vooral bekend om haar Prepaid aanbiedingen. Beltegoed kan worden aangeschaft in een van de Delight Mobile verkooppunten of via de website van Delight Mobile. De verkooppunten van Delight Mobile kunt u vinden op de website. Het nieuwe beltegoed van het bedrijf heet Delight One en is goedkoper dan zijn voorganger. Alle klanten kunnen hiervan gebruik maken door Delight One beltegoed op te waarderen. Ook biedt Delight Mobile haar klanten de mogelijkheid om hun mobiele prepaid beltegoed over te dragen. Dit kan door het versturen van een bericht vanaf uw eigen mobiel of door in te loggen in ‘Mijn Delight’. Klanten die regelmatig gebruik maken van mobiel internet kunnen een internetbundel aanschaffen.

Door gebruik te maken van Delight Smart Roaming kunnen klanten besparen op uitgaande oproepen tijdens hun verblijf in het buitenland. De instructies voor het gebruik van Smart Roaming kunt u vinden op de website van Delight Mobile.

Nieuwe klanten kunnen een sim kaart aanschaffen bij een van de vele Delight Mobile verkooppunten. Het startpakket van Delight Mobile is gratis. Voor nieuwe klanten is het gemakkelijk hun huidige mobiele nummer te behouden en te laten overzetten op de nieuwe Delight Mobile sim kaart. Dit kunnen klanten doen door het formulier van de website te downloaden en op te sturen. Delight Mobile zet het mobiele nummer vervolgens gratis voor u over.

Contact

Delight Mobile is op verschillende manieren bereikbaar. De klantenservice van Delight Mobile is zeven dagen per week van 9.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: 06-59 000 200. Klanten kunnen de klantenservice bereiken via het telefoonnummer: 1200. Ook is het mogelijk om de klantenservice een e-mail te sturen. U kunt uw e-mail richten aan: support@delightmobile.nl. Delight Mobile streeft ernaar om e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. Ook kunt u bij de Veel Gestelde Vragensectie kijken. Hier staan antwoorden op de meest gestelde vragen. Als uw vraag daar niet tussen staat, kunt u het contactformulier invullen. Verder is Delight Mobile op social media actief. Delight Mobiel heeft een account op Twitter en op Facebook. Het adres van is: Kabelweg 57, 1014BA Amsterdam.

Contact met Delight Mobile

Openingstijden Delight Mobile klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Delight Mobile klantenservice

Contact met Delight MobileNummer
Algemeen0659 000 200

Overige contactmogelijkheden Delight Mobile klantenservice

Delight Mobile opzeggen

Delight Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/delight mobile.

Delight Mobile ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Delight Mobile? Laat ons je ervaring met Delight Mobile weten!
Beoordeel Delight Mobile

Adres Delight Mobile klantenservice

Kabelweg 57
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Delight Mobile klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Delight Mobile klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Delight Mobile Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Delight Mobile klantenservice?