Redhound

 klantenservice

Over Redhound

Redhound is een overkoepelende webwinkel met 19 gespecialiseerde webwinkels voor consumentenelektronica, kabels en accessoires onder haar hoede. Het grote voordeel van bestellen bij Redhound is dat u bij al haar gespecialiseerde webshops tegelijk kunt winkelen met maar één winkelwagentje en dus ook in één keer kunt afrekenen. Zo bespaart u niet alleen moeite, maar ook op verzendkosten. De verschillende webshops zijn onder andere gespecialiseerd in HDMI kabels, beveiligingscamera’s, koptelefoons, computermuizen, zaklampen, autoladers, TV beugels, USB sticks en weerstations.
Redhound streeft ernaar om elke bestelling die u op een werkdag v√≥√≥r 20.00 uur plaatst, dezelfde dag nog naar u te verzenden. Zij verzendt naar zowel Nederland als Belgi√ę, en bij bestellingen boven de ‚ā¨20,- is dit bovendien gratis. Tevens kunt u ervoor kiezen om uw bestelling achteraf pas te betalen met behulp van AfterPay. Ook is het mogelijk om uw af te rekenen met iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Mister Cash, SofortBanking, GiroPay, of doormiddel van een overboeking. Bovendien hoeft u niet per se een account aan te maken bij Redhound, waardoor u altijd gemakkelijk en snel een bestelling kunt plaatsen.
Tevens is Redhound aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een door de Consumentenbond gesteund keurmerk, en houdt in dat u ten alle tijden zonder zorgen en veilig bij Redhound kunt online winkelen.
Tenslotte kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Redhound, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste producten en aanbiedingen.

Contact

U kunt de klantenservice van Redhoud per telefoon bereiken op telefoonnummer 038 ‚Äď 8888150. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. In het geval dat u liever digitaal contact opneemt met Redhound, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen aan klantenservice@redhound.nl of door het contactformulier dat u op de website kunt vinden in te vullen. De klantenservice streeft ernaar uw bericht op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Indien u Redhound per post wenst te contacteren, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Redhound, Koeweide 10, 8266 LC Kampen. Het hoofdkantoor is tevens gevestigd op dit adres.
Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. Redhound is actief op zowel Facebook als Twitter.
In het geval dat u een zakelijke klant bent en graag een grote bestelling wenst te plaatsen bij Redhound, dan kunt u een e-mailbericht sturen naar zakelijk@redhound.nl. U zult dan op werkdagen binnen 24 uur een offerte toegestuurd krijgen.

Contact met Redhound

Openingstijden Redhound klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
10:00 -17:00
Dinsdag
10:00 -17:00
Woensdag
10:00 -17:00
Donderdag
10:00 -17:00
Vrijdag
10:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Redhound klantenservice

Contact met RedhoundNummer
Algemeen038 8888 150

Overige contactmogelijkheden Redhound klantenservice

Redhound opzeggen

Redhound direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/redhound.

Redhound ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Redhound? Laat ons je ervaring met Redhound weten!
Beoordeel Redhound

Adres Redhound klantenservice

Koeweide 10
Kampen

Laat ons je ervaring met de Redhound klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Redhound klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Redhound Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Redhound klantenservice?