Deterink

 klantenservice

Over Deterink

Deterink is een advocatenkantoor dat gevestigd is in Eindhoven en Amsterdam. Het kantoor behoort tot de top 50 van alle Nederlandse advocatenkantoren. Er werken ongeveer 60 advocaten en notarissen. Het kantoor verleent diensten aan nationale en internationale cliënten en is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden.

Wetenschappelijk bureau

Het kantoor heeft een wetenschappelijk bureau die verschillende artikelen publiceert. De artikelen worden gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en verschillende dagbladen. Ook organiseert het wetenschappelijk bureau verschillende lezingen. Deze lezingen worden bijgewoond door de juristen van Deterink, waardoor zij hun kennis kunnen verbreden en op de hoogte zijn van innovatieve oplossingen en recente ontwikkelingen.

Specialisaties

Deterink is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: Aanbesteding & Mededinging, Arbeidsrecht, Civiele Procespraktijk, Entertainment Desk, Intellectueel Eigendom/IT, Insolventierecht, Ondernemingsrecht, Sportrecht en Vastgoed & Overheid. Elke sectie wordt geleid door een partner van het kantoor van Deterink. Daardoor beschikt de sectie over veel kennis en ervaring, die van pas kan komen in alle zaken. Hierdoor wordt ook deskundig advies gegeven van het allerhoogste niveau.
Naast bovenstaande rechtsgebieden maakt Deterink een onderscheid in de volgende sectoren: Automotive, Financiele & Zakelijke dienstverlening, franchise, overheid & publieke sector, retail & food, sport & entertainment, start-ups, technologie, transport & logistiek, vastgoed, woningcorporaties en zorg & onderwijs.

Contact

Deterink is te bereiken op verschillende manieren. U kunt Deterink benaderen door een email bericht te sturen aan info@deterink.nl. Op de website kunt u uw tevens aanmelden voor de nieuwsbrief. Er is geen online contactformulier, waardoor u in contact kunt komen met het kantoor. Deterink is tevens actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Deterink-Advocaten-en-Notarissen/1376701485895011, Twitter: https://twitter.com/DeterinkLive, of LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/deterink-advocaten-en-notarissen.
Het kantoor heeft twee vestigingen. In Eindhoven is het kantoor gevestigd aan het Kennedyplein 201, 5611 ZT. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kan u uw brief adresseren aan Deterink, Postbus 3, 5600 AA Eindhoven. Telefonisch is het kantoor te bereiken op het telefoonnummer 040-2626600. Ook kunt u het kantoor een faxbericht sturen. Indien u een advocaat wenst in te schakelen, kunt u faxen naar 040-2626601. Mocht u een notaris willen inschakelen, kunt u uw faxbericht sturen naar 040-2626602.
Het kantoor in Amsterdam is gevestigd aan de Parnassusweg 819, 1082 LZ. Dit kantoor kunt u telefonisch bereiken op het nummer 020-8203984.

Contact met Deterink

Openingstijden Deterink klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Deterink klantenservice

Contact met DeterinkNummer
Algemeen040-2626600

Overige contactmogelijkheden Deterink klantenservice

Deterink opzeggen

Deterink direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/deterink.

Deterink ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Deterink? Laat ons je ervaring met Deterink weten!
Beoordeel Deterink

Adres Deterink klantenservice

Kennedyplein 201
Eindhoven

Laat ons je ervaring met de Deterink klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Deterink klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Deterink Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Deterink klantenservice?