Van Benthem & Keulen

 klantenservice

Van Benthem en Keulen

Van Benthem en Keulen is een Nederlands advocatenkantoor, dat gevestigd is in Utrecht. Van Benthem en Keulen hoort tot de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren.
Er werken meer dan 70 verschillende specialisten bij het advocatenkantoor. Er werken zowel advocaten als notarissen. Op de website van Van Benthem & Keulen is een overzicht gegeven van alle advocaten en notarissen die werkzaam zijn bij het kantoor.
Het is een full-servicekantoor en heeft vooral cliënten die werkzaam zijn in grote en middelgrote bedrijven. De sectoren waarin Van Benthem & Keulen actief is zijn onder andere de gezondheidszorg, automotive, retail, onderwijs, sport en recht en overheid. Ook zijn ze gespecialiseerd in het personen- en familierecht, erfrecht en estate-planning. De rechtsgebieden waarin het kantoor werkzaam is, zijn de volgende: gedoogplichten, mediation, ondernemingsrecht, vastgoed, onteigening, ICT & Privacy, aanbesteding, aansprakelijkheid & verzekering, arbeid & pensioen, banking & finance, bestuursrecht, commercial litigation, contracten, corporate litigation, corporate resturcturing/insolvency, erfrecht, familierecht, fusies & overnames, geschillenoplossing, gezondheidsrecht, mededinging, nadeelcompensatie & planschade, notarieel recht, staatssteun, vastgoed, vennootschapsrecht.
Het kantoor onderscheidt zich van andere kantoren doordat het een concept heeft ontwikkeld, waardoor de juridische bijstand nog effectiever is. Het concept heeft de naam vanDienst gekregen. VanDienst is een concept waarbij contracten te verkrijgen zijn. U kunt u vragen telefonisch stellen aan de helpdesk en ook prijszekerheid is een belangrijk onderdeel binnen vanDienst. Ook staat er een bibliotheek tot uw beschikking, waardoor juridische publicaties en uitspraken te raadplegen zijn.
Ook het geven van juridisch advies in internationale zaken, behoort tot de werkzaamheden van Van Benthem & Keulen. Het kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk waarbij ongeveer 150 advocatenkantoren aangesloten zijn. De kantoren zitten verspreid over meer dan 80 landen. Hierdoor kunnen Nederlandse bedrijven in het buitenland en buitenlandse bedrijven in Nederland worden voorzien van juridisch advies.

Contact

De klantenservice van Van Benthem & Keulen is te bereiken op het telefoonnummer 030-2595500. U kunt het kantoor tevens een fax sturen, via het nummer 0302595500. Het kantoor is gevestigd in het Kantorenpark Rijnsweerd Noord, Archimedeslaan 61, 3584 BA Utrecht. Mocht u het kantoor via de post willen contacteren, kan dit door uw brief te adresseren aan Van Benthem & Keulen, Postbus 85005, 3508 AA Utrecht. Daarnaast is het mogelijk uw vragen te stellen via de email. U kunt uw emailbericht richten aan info@vbk.nl. U kunt uw vragen ook stellen via sociale media. Van Benthem & Keulen is actief op Twitter en Facebook.

Contact met Van Benthem & Keulen

Openingstijden Van Benthem & Keulen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Van Benthem & Keulen klantenservice

Contact met Van Benthem & KeulenNummer
Algemeen030-2595500

Overige contactmogelijkheden Van Benthem & Keulen klantenservice

Van Benthem & Keulen opzeggen

Van Benthem & Keulen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/van benthem & keulen.

Van Benthem & Keulen ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Van Benthem & Keulen? Laat ons je ervaring met Van Benthem & Keulen weten!
Beoordeel Van Benthem & Keulen

Adres Van Benthem & Keulen klantenservice

Archimedeslaan 61
Utrecht
Rapportcijfer Van Benthem & Keulen klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Van Benthem & Keulen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Van Benthem & Keulen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Van Benthem & Keulen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Van Benthem & Keulen klantenservice?

0 reviews over “Van Benthem & Keulen”

  1. Rapportcijfer: 10

    Onze overname is geregeld door VBK. Absolute aanrader, wij hebben door hun veel tijd bespaard.