ABN AMRO

Over ABN Amro

ABN AMRO Group N.V. is een Nederlandse bankgroep die is opgericht tijdens de kredietcrisis door samenvoeging van de Nederlandse takken van het voormalige Fortis en ABN AMRO.  De voorzitter van de Raad van Bestuur is Gerrit Zalm. In 1824 richtte Koning Willem I bij Koninklijk Besluit de Nederlandsche Handelmaatschappij op. De NHM fuseerde in 1964 met de Twentsche Bank tot de Algemene Bank Nederland (ABN). Ook fuseerden in 1964 de Amsterdamsche Bank en de Rotterdamsche Bank. Samen vormden zij de AMRO bank en in 1991 fuseerden uiteindelijk de AMRO en ABN bank tot de ABN AMRO. Op dit moment is de ABN AMRO bank een van de oudste en grootste banken van Nederland en mede daarom is de klantenservice van ABN AMRO zo van belang.

Online regelen

Via uw ABN AMRO account kunt u zelf verschillende bankzaken regelen. Door in te loggen met uw identificatiecode of e.dentifier kunt u uw saldo en verbruik zelf bekijken zonder dat u daarvoor met ABN AMRO contact op hoeft te nemen. Daarnaast kunt u zelf zaken instellen voor uw spaarrekening of uw contactgegevens wijzigen. Ook kunt u online een nieuwe of vervangen betaalpas aanvragen of een extra e.dentifier aanvragen. Via de ABN AMRO klantenservice pagina is het mogelijk om een categorie te kiezen en zo snel mogelijk het antwoord te vinden.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de ABN AMRO klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de ABN AMRO Facebook. Deze manier van ABN AMRO klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt ABN AMRO bereiken via @abnamro. Als de medewerkers van de ABN AMRO klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook op YouTube, Instagram, Google+ of LinkedIN proberen.

ABN Amro Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de ABN AMRO klantenservice. De ABN AMRO klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar. U kunt bellen met de medewerkers, 24 uur per dag, 7 dagen per week, naar 0900 – 0024.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om ABN AMRO te mailen vanuit bankmail via Internet Bankieren. Op deze manier deelt u veilig uw persoonlijke gegevens met de ABN AMRO klantenservice. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij een van de bankkantoren of de veelgestelde vragen. Tenslotte kunt u ook een brief sturen of langskomen op het hoofdkantoor van ABN AMRO. Deze vindt u aan de Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP, Amsterdam.

Openingstijden ABN AMRO klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00
ABN AMRO

Telefoonnummer ABN AMRO klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 00 24
Belkosten
€ 0,10 per minuut, met een starttarief van 4,54 cent en uw gebruikelijke belkosten

Adres ABN AMRO klantenservice

Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP
Amsterdam

E-mailadres ABN AMRO klantenservice

E-mailadres
onbekend

ABN AMRO opzeggen

ABN AMRO direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/abn amro.

ABN AMRO ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie