ABN AMRO

<br /> <b>Warning</b>: Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

ABN AMRO contact voor uw geldzaken

Heeft u ABN AMRO contact nodig om uw bankzaken te regelen? ABN AMRO Group N.V. is een Nederlandse bankgroep die tijdens de kredietcrisis is opgericht wegens een samenvoeging van de Nederlandse takken van het voormalige Fortis en ABN AMRO. De huidige voorzitter van de Raad van Bestuur is Gerrit Zalm. In 1824 richtte Koning Willem I bij Koninklijk Besluit de Nederlandsche Handelmaatschappij (NHM) op. De NRM ging in 1964 over tot een fusie met de Twentsche Bank, waardoor de Algemene Bank Nederland (ABN) ontstond. In hetzelfde jaar gingen ook de Amsterdamsche Bank en Rotterdamsche Bank over tot een fusie, wat leidde tot de AMRO bank. Uiteindelijk fuseerden in 1991 de ABN en AMRO bank tot de ABN AMRO. Nog altijd is ABN AMRO een van de voornaamste en oudste banken van Nederland. De grote reikwijdte laat echter zien hoe belangrijk het is dat de ABN AMRO klantenservice goed bereikbaar is voor klanten.

Geen ABN AMRO contact nodig met handig zelf online regelen

Doordat u via de website van ABN AMRO handig zelf allerlei bankzaken kunt regelen, is het niet altijd nodig om ABN te bellen. U logt eenvoudig in bij uw ABN AMRO account met de e.dentifier of identificatiecode. Vervolgens kunt u gemakkelijk uw verbruik en saldo inzien zonder dat u hiervoor met ABN AMRO contact op hoeft te nemen. Ook kunt u gemakkelijk zelf uw contactgegeven aanpassen of zaken instellen voor uw spaarrekening. Verder kunt online een nieuwe of vervangen betaalpas aanvragen of een extra e.dentifier bestellen. Daarnaast worden veelgestelde vragen beantwoord op de ABN AMRO klantenservice pagina. Hier selecteert u de gewenste categorie en vindt u snel en gemakkelijk het correcte antwoord op uw vraag.

ABN AMRO contact via sociale media

Kunt u het juiste antwoord niet vinden bij de veelgestelde vragen, of kampt u met een storing bij ABN AMRO? In dat geval kunt u met ABN AMRO contact opnemen via de sociale media. Op de Facebook pagina van ABN AMRO beantwoord de ABN AMRO klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week vragen van klanten. Daarnaast is ABN AMRO bereikbaar via Twitter onder @abnamro. Zijn de medewerkers te druk om uw vragen te beantwoorden, dan kunt u het ook proberen op YouTube, Instagram, Google+ of LinkedIN.

Het telefoonnummer van ABN AMRO voor vragen

Uiteraard is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de ABN AMRO klantenservice. U kunt het telefoonnummer van ABN AMRO 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen op 0900-0024. Het bellen naar ABN AMRO is gratis.

Andere manieren om contact met ABN AMRO op te nemen

U kunt ook contact opnemen met ABN AMRO door te mailen van bankmail via Internet Bankieren. Zo deelt u op een veilige manier uw persoonlijke gegevens met de ABN AMRO klantenservice. Verder kunt u vanzelfsprekend terecht bij onze bankkantoren voor een persoonlijk gesprek. Ook kunt u een brief sturen of langskomen op het hoofdkantoor van ABN AMRO. Deze vindt u aan de Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP, Amsterdam.

KlantenserviceSpot brengt u in contact met organisaties

Of het nu om een adres, telefoonnummer of contactformulier gaat, iedereen heeft wel eens contactgegevens nodig van een bedrijf om een vraag of klacht in te dienen. Niet iedere organisatie heeft deze gegevens echter makkelijk paraat. KlantenserviceSpot zet daarom deze informatie in één oogopslag op een rij; van een Essent klantenservice en Flixbus telefoonnummer tot Univé contact gegevens en de AD klantenservice. Contact opnemen werd nog nooit zo eenvoudig als met KlantenserviceSpot.nl

Contact met ABN AMRO

Openingstijden ABN AMRO klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers ABN AMRO klantenservice

Contact met ABN AMRONummer
Algemeen0900 - 00 24

Overige contactmogelijkheden ABN AMRO klantenservice

ABN AMRO beoordelen

Hoe zou jij ABN AMRO beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

ABN AMRO opzeggen

ABN AMRO direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/abn amro.

ABN AMRO ervaringen

8 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ABN AMRO? Laat ons je ervaring met ABN AMRO weten!
Beoordeel ABN AMRO

Adres ABN AMRO klantenservice

Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP
Amsterdam

8 reviews over “ABN AMRO”

 1. positief eind resultaat

  schrijf van het vermogen in de valuta de euro van de inhoud van geldcassette nummer 201 500 euro af stort door verwerking het geld op bankrekening 0793557135 op de ing – bank amsterdam n.v.

 2. Heb een rekening bij ABN-AMRO die ik probeer op te zeggen en het geld naar een andere bank te krijgen waar al jaren maandelijks een bedrag naar toe gaat.
  Dit is nog steeds niet gelukt na enige maanden. Er wordt van alles belooft (zoals toesturen van formulieren) of teruggebeld worden, gaat de telefoon 2x over en kan niet op het nummer teruggebeld worden.
  Nu moet er een zorgcoache aan huis komen!!!! Waarom?
  Wacht maar weer op een telefoontje.
  Dit is een niet klantvriendelijke bank.

 3. bijzonder slecht contact. heb slechts 1 vraag: wat moet ik met mededeling: MESSAGE_SEC29B_0125
  Betaling per Ideal niet mogelijk, waarom (dringend antwoord aub )

 4. Klantenservice gebeld. Mijn man kan niet praten,niet schrijven enz Woont in een zorgcentrum. Nu wil ik zijn pas opzeggen en dat kan niet. Dat moet hij zelf doen. Hoe dan?
  Wij hebben een gezamenlijke rekening.
  Nu moet ik mijn levenstestament opsturen. Nou dat gaat hun geen bal aan wat daar in staat.
  Hoera voor de ABN

 5. Voor een simpele vraag wil ik gewoon kunnen bellen en niet te horen krijgen dat er een flinke wachttijd is. VIND U DIT ZAKELIJK CORRECT. Dit getuigd van minachting voor de klant. ik weet zeker dat als er op alle kantoren 1 persoon de telefoon opneemt er geen wachttijden zijn.

 6. Prut

  Abn is zwaar klote! Een vraag stellen over je geld kan niet. Eerst een labyrinth doorwerken. Kutbank.

 7. De medewerkers zijn allen zeer vriendelijk maar kunnen vaak niet dat foen wat verlangt wordt

  De klanten. Service is vanuit buitenland slecht bereikbaar. De chat helpt mas er half en veb ik n de met tel. Medewerker en die mag en een kan maar gedeeltelijk helpen bij echte problemen en zo kom je dus niet verder. Alle goede bedoelingen ten spijt en na ,60 jaar klant is dit niet dr hulp fie ik van abnamro had verwacht.

 8. Geen antwoord gekregen service afdeling onbereikbaar want ik bel buiten de kantooruren.onbereikbaar

  Net gebeld met dit bovenstaand ABN nummer voor 100 cent per minuut werd door verbonden met een bandje met de medeling dat ik bel buiten kantooruren en als ik mijn vraag maar aan de chatbox wilde stellen. Nou fraaie service is dit geen bevredigend antwoord ook bij de chatbox niet. En hoe nu verder? Heb nog geen antwoord op mijn vraag niet op dit bovenstaand nummer en niet bij de chatbox. Heel jammer dat ik geen medewerker mijn vraag kan stellen en ook geen antwoord kan krijgen terwijl er tot 1700 u wordt gesuggereerd dat er service wordt verleend door de ABN.
  Vriendelijke groet,
  Een teleurgestelde ABN klant José Charmes.

Laat ons je ervaring met de ABN AMRO klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de ABN AMRO klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie