NWB Bank

 klantenservice

Over de NWB Bank

De Nederlandse Waterschapsbank NV is een Nederlandse financiële dienstverlener die zich richt op overheidsinstellingen. Hun klantenkring bestaat dan ook voor een groot deel uit maatschappelijke organisaties, zoals instellingen voor sociale volkshuisvesting, gezondheidszorg, onderwijs en activiteiten op het gebied van water en milieu. Net als de klanten van de Nederlandse Waterschapsbank, maken de aandeelhouders ook deel uit van de Nederlandse publieke sector. Het klantbelang staat voorop bij de NWB Bank, aangezien hun bank een belangrijke rol in de samenleving speelt. Hun kernwaarden zijn bewust, betrokken en betrouwbaar. Mede door deze doelstellingen hoort een goede klantenservice bij het imago van de NWB Bank, en daar voldoen ze dan ook aan.

Offerte

Voordat u als klant contact op neemt met de NWB klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de offertes over kredietverlening. U kunt hiervoor, of voor vragen over financiering, contact opnemen met Leon Knoester, Wikash Gokoel of Michael Sanders. Leon Knoester is bereikbaar op het nummer 070 – 416 62 75. U kunt ook een email sturen naar leon.knoester@nwbbank.com. Wikash Gokoel is bereikbaar op het nummer 070 – 416 62 73 en de email wikash.gokoel@nwbbank.com. Michael Sanders is weer te bereiken op het nummer 070 – 416 62 72 en het email adres michael.sanders@nwbbank.com. Voor vragen over PPS kunt u contact opnemen met Laurens-Jan Sipma op 070 – 416 62 77 of laurensjan.sipma@nwbbank.com.

MTN- of CP-programma’s

Voor informatie en offertes betreffende MTN- of CP-programma’s en investor relations kunt u terecht bij Tom Meuwissen via 070 – 416 62 70 of tom.meuwissen@nwbbank.com. Ook kunt u terecht bij Erica DElis via 070 – 416 62 71 of erica.delis@nwbbank.com. Tenslotte kunt u bellen naar Bouke den Hoed via 070 – 416 62 76 of een mail sturen naar bouke.denhoud@nwbbank.com.

Algemeen contact

Heeft u geen vragen die te maken hebben met het bovenstaande, kunt u altijd nog contact opnemen het met hoofdkantoor. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@Nwbbank.com of te bellen naar het nummer 070 – 4166 266. U kunt natuurlijk ook een brief sturen of even langs gaan op het hoofdkantoor! Deze is te bereiken op Rooseveltplantsoen 3, 2517 KR Den Haag. U kunt natuurlijk een brief sturen naar Postbus 680, 2501 CN Den Haag.

Contact met NWB Bank

Openingstijden NWB Bank klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers NWB Bank klantenservice

Contact met NWB BankNummer
Algemeen070 - 416 62 66

Overige contactmogelijkheden NWB Bank klantenservice

NWB Bank opzeggen

NWB Bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nwb bank.

NWB Bank ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met NWB Bank? Laat ons je ervaring met NWB Bank weten!
Beoordeel NWB Bank

Adres NWB Bank klantenservice

Rooseveltplantsoen 3
Den Haag

  Laat ons je ervaring met de NWB Bank klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de NWB Bank klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel NWB Bank Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de NWB Bank klantenservice?