SNS bank

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over SNS bank

Sparen, betalen, beleggen, een hypotheek of verzekering afsluiten? SNS Bank is er voor particuliere en zakelijke klanten. SNS Bank probeert zo toegankelijk mogelijk te zijn en helpt u graag, zodat u financieel weet waar u aan toe bent. SNS Bank is één van de vier grootbanken in Nederland. SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en is onderdeel van SNS Reaal. In 1817 werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht. De huidige SNS Bank bestaat sinds 1987. Stichting Spaarbank Limburg en Stichting Gelders-Utrechtse Spaarbank vormen sinds dat moment samen de Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken (SNS).

SNS Bank Klantenservice

Bij SNS Bank kunt u drempelvrij internetbankieren. U kunt betalen, beleggen, sparen, lenen, verzekeren, het pensioen beheren of een hypotheek afsluiten. SNS Bank beschikt over de SNS community, waar u mee kunt praten en denken over geldzaken. Het is een online platform van en voor klanten van SNS Bank. SNS Bank beschikt ook over een SNS Mobiel Bankieren App. Hiermee ziet u het saldo op uw rekeningen en boekt u geld over met uw pincode.

Bent u een particuliere klant? U kunt de SNS Bank klantenservice vinden op de pagina service & contact op de website. Het algemene telefoonnummer van de SNS Klantenservice is 030-6333000. 80% van de telefoontjes beantwoordt SNS Bank binnen een minuut. Ook kunt u online antwoord krijgen op uw vraag. De klantenservice van de SNS Bank biedt hierbij een keuzemenu waarmee de bank u verder kan helpen.

Zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant en heeft u vragen over de dienstverlening van SNS Bank? Wilt u uw gegevens wijzigen of de diefstal van een betaalpas melden? Neem dan via de website contact op met SNS Bank zakelijk. De klantenservice van SNS Bank geeft antwoord op deze en vele andere vragen. Het telefoonnummer van de klantenservice is 030—6333003. Ook is het mogelijk om via een invulformulier uw vraag te stellen. U krijgt dan de eerstvolgende werkdag antwoord via e-mail of telefoon.

Veelgestelde vragen

Bij veelgestelde vragen krijgt u antwoord op vragen als: wat zijn de uiterste betaaldata voor de belastingdienst, kan een stichting een spaarrekening openen, hoe vraag ik een bankverklaring aan, kan ik zakelijk overstappen naar SNS Bank en wat is de wet FACTA? Als u het antwoord op een vraag niet gevonden heeft, kunt u de klantenservice van SNS Bank bellen via het telefoonnummer 030-6333002. Ook kunt u uw vraag e-mailen, doorgeven via een invulformulier of een klacht melden.

Bereikbaarheid

Bij de klantenservice van de SNS Bank kunt u een winkel of een geldautomaat zoeken bij u in de buurt. Vul uw postcode of straat en woonplaats in en klik op Zoeken. De geldautomaten in HEMA vestigingen zijn alleen toegankelijk tijdens de openingstijden van HEMA.

De SNS Klantenservice algemeen is via het telefoonnummer 030-6333000 bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de klantenservice van SNS Bank gesloten. Het telefoonnummer 030-6333002 van SNS Bank Zakelijk is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar. Op zaterdag en zondag zijn zij gesloten.

Contact met SNS bank

Openingstijden SNS bank klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -21:00
Dinsdag
08:00 -21:00
Woensdag
08:00 -21:00
Donderdag
08:00 -21:00
Vrijdag
08:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers SNS bank klantenservice

Contact met SNS bankNummer
Algemeen030 - 633 30 00

Overige contactmogelijkheden SNS bank klantenservice

SNS bank beoordelen

Hoe zou jij SNS bank beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

SNS bank opzeggen

SNS bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sns bank.

SNS bank ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met SNS bank? Laat ons je ervaring met SNS bank weten!
Beoordeel SNS bank

Adres SNS bank klantenservice

Croeselaan 1
Utrecht

Laat ons je ervaring met de SNS bank klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de SNS bank klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie