Essent

<br /> <b>Warning</b>: Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

De contactgegevens van de Essent klantenservice bij KlantenserviceSpot

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Essent contract, of heeft u te maken met een storing? KlantenserviceSpot zet voor u alle contactgegevens van de Essent klantenservice op een rij. Zo ziet u meteen welk Essent telefoonnummer u kunt bellen om het probleem op te lossen. Naast contactgegevens van Essent biedt KlantenserviceSpot van talrijke andere organisaties gegevens aan, zoals van de Hema klantenservice, AH klantenservice of Ziggo storingsdienst. Bespaar uzelf veel tijd en moeite dankzij de contactgegevens van KlantenserviceSpot.nl!

De Essent klantenservice: een van de belangrijkste energieleveranciers van Nederland

Sinds de oprichting van Essent in 1999 heeft het Nederlandse energiebedrijf een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf is een fusie van PNEM/MEGA en EDON. PNEM was een Nederlands energiebedrijf in Noord-Brabant, MEGA een energieleverancier in Limburg. EDON bezat enorme delen van de energiemarkt in Groningen, Drenthe en Overijssel. Tegenwoordig vormt Essent een onderdeel van het Duitse bedrijf Innogy, wat een dochteronderneming van RWE is. Samen met Nuon en Eneco behoort Essent tot de grootste drie energiebedrijven. Essent biedt gas en elektra aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast is het mogelijk om bij Essent andere producten die met energie zijn verbonden aan te schaffen. Voorbeelden hiervan zijn zonnepanelen, verwarming, CV-ketel onderhoud, isolatie en ventilatieproducten. Verder geeft Essent allerlei adviezen voor hoe u zoveel mogelijk energie kunt besparen.

De veelgestelde vragen op de Essent website

Alvorens u contact opneemt met de Essent klantenservice, is het aan te raden om een kijkje te nemen bij de veelgestelde vragen. Zo vindt u hier informatie over welke facturen u nog open heeft staan, wat u van Essent kunt verwachten op het moment dat u klant bent geworden of hoe u uw eigen jaarafrekening kunt opzoeken. In uw eigen account op Mijn Essent past u eenvoudig uw persoonsgegevens en voorschot aan, en kunt u aan de hand van uw verbruik zien wat voor u de beste situatie is. Verder vindt u hier vragen over uw meterstanden en groen gas. Ook leest u alles over Essent in het algemeen en welke diensten ze verlenen. Kunt u uw vraag niet vinden? Dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met de Essent klantenservice.

De virtuele assistent voor contact met Essent

Op de website van Essent kunt u contact met Essent opnemen om uw vraag te stellen. Als virtuele gids geeft zij antwoord op uw vraag. Daarnaast kunt u ook een contactformulier invullen en op deze wijze een e-mail naar Essent versturen met uw klacht of opmerking. Ook biedt de website plaats aan het Essent Forum. Gebruikers komen op deze plek bijeen om ervaringen te delen en tips te geven.

Dringende vragen aan de Essent klantenservice

Heeft u een storing bij Essent, of wilt u liever direct contact hebben met de klantenservice van Essent? Dan kunt u het Essent bellen op 0900-1550. Dit Essent telefoonnummer is op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur. Bovendien zijn de kosten van het Essent telefoonnummer 35 eurocent per gesprek. Om het gesprek zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het handig om uw klantnummer gereed te hebben. Ook krijgt u relatief snel antwoord op uw vragen op de sociale media kanalen van Essent. Het webcare team reageert op Twitter en Facebook onder @Essent.

Het postadres van de Essent klantenservice

Uiteraard is het mogelijk om een brief te sturen of het hoofdkantoor van Essent te bezoeken. Het adres hiervan is Hoofdkantoor ’s-Hertogenbosch, Willemsplein 4, 5211 AK, Den Bosch.

Contact met Essent

Openingstijden Essent klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Essent klantenservice

Contact met EssentNummer
Algemeen0900 - 15 50

Overige contactmogelijkheden Essent klantenservice

Essent beoordelen

Hoe zou jij Essent beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Essent opzeggen

Essent direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/essent.

Essent ervaringen

22 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Essent? Laat ons je ervaring met Essent weten!
Beoordeel Essent

Adres Essent klantenservice

Willemsplein 4
's-Hertogenbosch

22 reviews over “Essent”

 1. energiessluipend slecht

  Zeer slecht bereikbaar!
  Chatten is onzinnig, niets wordt begrepen.
  Het willen bereiken kost mij teveel tijd

 2. De bovenstaande reviews spreken boekdelen en ja , ook ik heb een negatief beeld van Essent m.a.w. correspondentie wordt niet beantwoord ! Sinds 1991 ben ik klant bij Essent op mijn huidige adres , na een overgang van Obragas naar Essent ! Via De Telegraaf-column d.d.21 april 2023 heb ik begrepen dat er nieuwe ster aan het firmament is verschenen t.w. mevrouw Resi Becker ceo (directrice!) van Essent , wellicht wil zij orde op zaken stellen en de knuppel in het Essent-Hoederhok gooien ! Zo niet houd ik het voor gezien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A propos een e-mail adres voor particulieren is niet méér voorhanden , maar wel wordt mijn eigen e-mail gevraagd en verwacht ; vooruit dan maar weer !!

Laat ons je ervaring met de Essent klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Essent klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie