Bakker Bart

Over Bakker Bart

Bakker Bart is een franchiseketen van bakkerijen in verschillende steden. De franchiseorganisatie heeft Bart’s Retail B.V. De eerste Bakker Bart werd geopend in 1977 in Nijmegen. Bart van Elsland was bakker en besloot zijn oven in een winkel te zetten. Hierdoor konden de klanten zien hoe vers brood werd gemaakt en rook de winkel ook gelijk lekker. Daarnaast bedacht Bakker Bart een idee waardoor de bakkers niet ‘s nachts al brood hoefde te gaan bakken. De nachtarbeid werd op die manier verplaatst naar de dag. De producten kunnen op deze manier de hele dag doorgebakken worden en zijn de producten de hele dag beschikbaar. Dit is een van de grote onderscheidende factoren ten opzichte van andere bakkers, waardoor Bakker Bart grote bekendheid heeft verworven. Momenteel zijn er meer dan 180 winkels geopend van Bakker Bart, vaak in de grotere steden. Vereist is zelfs dat er in een plaats meer dan 15.000 inwoners zijn. Verwacht wordt dat Bakker Bart in de komende jaren gaat uitbreiden met ongeveer 250 winkels. De winkels zijn makkelijk te vinden op de website, alleen het invullen van de postcode is hiervoor voldoende.
Bakker Bart heeft een ruim assortiment in verschillende broodproducten. Zo worden er broodjes verkocht die belegd kunnen worden, warme snacks, brood zonder beleg en stokbrood, snacks, vlaaien en dranken. Deze producten kunnen afgenomen worden in de winkels, maar ook is het mogelijk om online een bestelling te doen. Zo kunnen belegde broodjes, vlaaien, snacks, brood, dranken en een groepslunch ook worden gekocht en besteld via de websitevan Bakker Bart.

Contact

De Klantenservice van Bakker Bart is te bereiken via het nummer 0800-4004005. Ook is het mogelijk Bakker Bart aan te schrijven door een brief te sturen naar Bakker Bart, Postbus 184, 6640 AD Beuningen. Online is het mogeijk om en contactformulier in te vullen. Het is dan de bedoeling dat Bakker Bart binnen vijf werkdagen contact met de klant opneemt. Het contactformulier kan worden gebruikt voor vragen, opmerkingen en klachten.
Ook is er een online overzicht van de meest gestelde vragen, waar een antwoord op te vinden is. Per winkel is ook een overzicht gemaakt hoe daarmee contact kan worden opgenomen.
Bakker Bart is actief op twitter en kan gevonden worden onder @bakkerbart. Ook is het bedrijf actief op Facebook. Daarnaast kunnen klanten zich inschrijven voor de nieuwsbrief en per email op de hoogte worden gehouden van acties. Bakker Bart heeft nog geen speciale app ontwikkeld.

Openingstijden Bakker Bart klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Bakker Bart

Telefoonnummer Bakker Bart klantenservice

Telefoonnummer
0800-4004005
Belkosten
Gratis

Adres Bakker Bart klantenservice

Postbus 184
Beuningen

E-mailadres Bakker Bart klantenservice

E-mailadres
onbekend

Bakker Bart opzeggen

Bakker Bart direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bakker bart.

Bakker Bart ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Bakker Bart”

  1. Muizen in een eet gelegenheid kan echt niet.

    Vandaag zat ik met mijn dochter samen Panini te eten met drinken.
    Opeens zie ik links van me muizen lopen.
    We hebben niet meer genoten van de Panini en ons drinken.
    Bakker Bart Eindhoven stad.

Plaats een reactie