Ben & Jerry’s

 klantenservice

Over Ben & Jerry’s

Na een schriftelijke cursus ijs maken openden de vrienden Ben Cohen en Jerry Greenfield hun eerste schepijswinkel in 1978 in een verbouwd tankstation in Burlington, Vermont. Een jaar na de opening van hun winkel organiseerden de twee Free Cone Day, waarbij iedereen de hele dag gratis schepijs kreeg. Ondertussen is Ben & Jerry’s uitgegroeid tot een heuse keten en is de Free Cone Day een jarenlange traditie geworden. In Europe wordt het ijs ondertussen in een fabriek van Unilever in Hellendoorn geproduceerd, waar ook het ijs van onder andere Ola en Hertog afkomstig is. Ben & Jerry’s vindt het belangrijk dat de consument weet wat in hun voedsel gebruikt wordt en zorgt er dan ook voor dat alle ingrediënten van het ijs volledig GGO-vrij zijn. De consument staat dus hoog in het vaandel bij Ben & Jerry’s, en dit toont zich in de Ben & Jerry’s klantenservice.

Open staan voor de klant

Of u nou een vraag heeft, hulp nodig heeft of wil laten weten hoe u denkt over een bepaald aspect van Ben & Jerry’s, het bedrijf meent dat het leuk is om van u te horen. Alle tips, vragen of eventuele klachten zijn welkom en worden in serieus in achting genomen. Dit is te zijn aan de vele manieren waarop u de Ben & Jerry’s klantenservice kunt bereiken. Of u nou een klacht heeft over de manier waarop het ijs wordt gemaakt of de wijze waarop u in een van de filialen werd behandeld, u kan met alles bij Ben & Jerry’s terecht.

Ben & Jerry’s Klantenservice

U kunt contact opnemen met het Ben & Jerry’s telefoonnummer. Dit is 0800 – ben en jerry, oftewel 0800 – 236 36 53779. Het idee van Ben & Jerry’s is om het bedrijf op innovatieve manieren te gebruiken, zodat de wereld daar beter van wordt. Als u het niet eens bent met de manier waarop zij dit doen of u vindt dat u een beter idee of een ijzersterke suggestie heeft, dan kunt u hiervoor met bovenstaand nummer contact opnemen. Daarnaast kunt u ook voor vragen over de ingrediënten of de manier waarop het ijs gemaakt wordt op dit nummer terecht. Ook voor eventueel bedorven ijs of nare verrassingen kunt u op dit nummer terecht.

Social Media

Daarnaast kunt u Ben & Jerry’s ook op verschillende social media sites vinden. Zo heeft Ben & Jerry’s een pinterest account, een instagram, een google plus account en een tumblr, maar voor de meest functionele Ben & Jerry’s klantenservice kunt u het beste terecht op de Facebook of de Twitter via @BenJerrysNL. Via deze twee platformen wordt u van alle social media mogelijkheden het snelst geholpen.

Contactformulier

Ook is het mogelijk om op de website via het contactformulier klachten over uw product door te geven. Het formulier is zo uitgebreid mogelijk en biedt u de mogelijkheid alle informatie over het desbetreffende product in te vullen zodat ze u precies kunnen vertellen wat er mis is gegaan en dit goed te maken. Het contactformulier kan ook gebruikt worden om een vraag te stellen.

Postadres

Tenslotte is het ook nog mogelijk om via post met Ben & Jerry’s te corresponderen. U kunt uw brief opsturen naar Ben & Jerry’s Nederland, Postbus 160, 3000 AD Rotterdam.

Contact met Ben & Jerry’s

Openingstijden Ben & Jerry’s klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Ben & Jerry’s klantenservice

Contact met Ben & Jerry’sNummer
Algemeen0800 – 236 36 53 779

Overige contactmogelijkheden Ben & Jerry’s klantenservice

Ben & Jerry’s opzeggen

Ben & Jerry’s direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ben & jerry’s.

Ben & Jerry’s ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ben & Jerry’s? Laat ons je ervaring met Ben & Jerry’s weten!
Beoordeel Ben & Jerry’s

Adres Ben & Jerry’s klantenservice

Leidsestraat 90
Amsterdam
Rapportcijfer Ben & Jerry’s klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Ben & Jerry’s klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ben & Jerry’s klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ben & Jerry’s Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ben & Jerry’s klantenservice?

1 reviews over “Ben & Jerry’s”

  1. Rapportcijfer: 4

    Nou ik had de ben & jerry rain-dough gekocht, en die was oprecht echt lekker maar zat er nauwelijks cookie dough in dus dat was een beetje een teleurstelling. Voor de rest vind ik ben & Jerry’s de beste ijs hebben maar dit was gwn een beetje aan teleurstelling.