Burger King

Over Burger King

Burger King is een van de grootste fastfoodketens in Nederland. Ze bestaan al ruim 60 jaar en zijn een van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen in de wereld. Met de zin ‘Youre taste is King’ is Burger King een van de bekendste fastfoodketens van de wereld.
Burger King opereert vanuit bepaalde kernwaarden, zo serveert Burger King kwalitatief hoogwaardige producten. De producten worden bereid uit de beste ingredienten in een schone en aantrekkelijke omgeving.
Burger King staat vooral bekend om zijn burgers. De Whopper is een van de meest bekende burgers van de burger king. Daarnaast heeft de Burger King verschillende kipburgers, gegrilde burgers, kipnuggets en snacks, frietjes, salades, muffins, donuts, brownies, milkshakes, sundaes, wraps, ontbijtproducten en verschillende frisdranken.

Partner Eredivisie

Burger King is officieel partner van de Eredivisie. Daardoor dragen zij de voetbal een warm hart toe. Er worden vaak kaarten weggegeven door de Burger King. Ook straatvoetbal wordt door de Burger King ondersteund. Burger King en de Straatvoetbalbond Nederland zijn sinds 2009 officieel partners. De Straatvoetbalbond is opgezet door Humerto Tan en Edgar Davids.

Contact

Het hoofdkantoor van de Burger King is gevestigd in Rotterdam. Per post kan contact worden opgenomen door een brief te sturen aan Burger King Hoofdkantoor Rotterdam, Postbus 8821, 3009 AV Rotterdam. De klantenservice is te bereiken op 0900-2221118. Een gesprek kost €0,80 per minuut.
Daarnaast is het mogelijk om een contactformulier in te vullen bij algemene vragen. Er zijn dan persoonlijke gegevens vereist en er moet ingevuld worden wat iemand wilt melden. Ook is er een aparte website voor de meest gestelde vragen.
Burger King is te vinden op Facebook en Twitter. Op Twitter is de fastfoodketen te vinden op @Burgerking. Burger King heeft ook een speciale app ontwikkeld, waar je diverse aanbiedingen op kunt vinden.
Voor ondernemers is er een aparte manier om contact op te nemen met Burger King. Indien mensen geintereseerd zijn in het openen van een Burger King restaurant, kan er worden gemaild naar marc.vandooren@burgerking.nl of kan er een brief worden gestuurd naar Burger King BV, Postbus 8821, 3009AV Rotterdam. Ook bestaat er een zakelijk contactformulier, wat apart is vermeld op de website. Het algemene contactformulier kan dus niet voor zakelijke aspecten worden gebruikt.
Daarnaast is het mogelijk om als pers contact op te nemen met Burger King. De pers kan contact op te nemen door een brief te sturen naar Burger King Nederland BV, t.a.v. Jean-Paul Hordijk, Postbus 8821, 3009 AV Rotterdam.

Openingstijden Burger King klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Burger King

Telefoonnummer Burger King klantenservice

Telefoonnummer
0900-2221118
Belkosten
80 cent p/m

Adres Burger King klantenservice

Schorpioenstraat 282
Rotterdam

E-mailadres Burger King klantenservice

E-mailadres
onbekend

Burger King opzeggen

Burger King direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/burger king.

Burger King ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie