Burger King

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Burger King

Burger King is een van de grootste fastfoodketens in Nederland. Ze bestaan al ruim 60 jaar en zijn een van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen in de wereld. Met de zin ‘Youre taste is King’ is Burger King een van de bekendste fastfoodketens van de wereld.
Burger King opereert vanuit bepaalde kernwaarden, zo serveert Burger King kwalitatief hoogwaardige producten. De producten worden bereid uit de beste ingredienten in een schone en aantrekkelijke omgeving.
Burger King staat vooral bekend om zijn burgers. De Whopper is een van de meest bekende burgers van de burger king. Daarnaast heeft de Burger King verschillende kipburgers, gegrilde burgers, kipnuggets en snacks, frietjes, salades, muffins, donuts, brownies, milkshakes, sundaes, wraps, ontbijtproducten en verschillende frisdranken.

Partner Eredivisie

Burger King is officieel partner van de Eredivisie. Daardoor dragen zij de voetbal een warm hart toe. Er worden vaak kaarten weggegeven door de Burger King. Ook straatvoetbal wordt door de Burger King ondersteund. Burger King en de Straatvoetbalbond Nederland zijn sinds 2009 officieel partners. De Straatvoetbalbond is opgezet door Humerto Tan en Edgar Davids.

Contact

Het hoofdkantoor van de Burger King is gevestigd in Rotterdam. Per post kan contact worden opgenomen door een brief te sturen aan Burger King Hoofdkantoor Rotterdam, Postbus 8821, 3009 AV Rotterdam. De klantenservice is te bereiken op 0900-2221118. Een gesprek kost €0,80 per minuut.
Daarnaast is het mogelijk om een contactformulier in te vullen bij algemene vragen. Er zijn dan persoonlijke gegevens vereist en er moet ingevuld worden wat iemand wilt melden. Ook is er een aparte website voor de meest gestelde vragen.
Burger King is te vinden op Facebook en Twitter. Op Twitter is de fastfoodketen te vinden op @Burgerking. Burger King heeft ook een speciale app ontwikkeld, waar je diverse aanbiedingen op kunt vinden.
Voor ondernemers is er een aparte manier om contact op te nemen met Burger King. Indien mensen geintereseerd zijn in het openen van een Burger King restaurant, kan er worden gemaild naar marc.vandooren@burgerking.nl of kan er een brief worden gestuurd naar Burger King BV, Postbus 8821, 3009AV Rotterdam. Ook bestaat er een zakelijk contactformulier, wat apart is vermeld op de website. Het algemene contactformulier kan dus niet voor zakelijke aspecten worden gebruikt.
Daarnaast is het mogelijk om als pers contact op te nemen met Burger King. De pers kan contact op te nemen door een brief te sturen naar Burger King Nederland BV, t.a.v. Jean-Paul Hordijk, Postbus 8821, 3009 AV Rotterdam.

Contact met Burger King

Openingstijden Burger King klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Burger King klantenservice

Contact met Burger KingNummer
Algemeen0900-2221118

Overige contactmogelijkheden Burger King klantenservice

Burger King beoordelen

Hoe zou jij Burger King beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Burger King opzeggen

Burger King direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/burger king.

Burger King ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Burger King? Laat ons je ervaring met Burger King weten!
Beoordeel Burger King

Adres Burger King klantenservice

Schorpioenstraat 282
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Burger King klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Burger King klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie