Calvé

<h2>Over Calvé</h2>

Calvé staat bij het grote publiek bekend om de tv commercials. Misschien herinnert u zich “Petje Pitamientje” nog wel of de jingle “de sauzen van Calvéee..”? Een recent bekende commercial is die van Pietertje. Pietertje kon niet voetballen, maar zwemmen kon hij gelukkig wel! Calvé heeft al drie keer de Gouden Loeki mogen ontvangen, dé publieksprijs voor leukste commercial. De oorsprong van Calvé ligt in 1883, in dat jaar werd de Nederlandsche Oliefabriek opgericht door meneer van Marken met als doel om olie te produceren uit aardnoten. In 1898 fuseerde de Nederlandse Oliefabriek met het Franse bedrijf van de broers Emmanuel en George Calvé, de nieuwe bedrijfsnaam werd Calvé. Na jarenlang slaolie en mayonaise uit aardnoten gemaakt te hebben, werd vanaf 1948 ook pasta gemaakt uit aardnoten. Dit product, de pindakaas, was rijk aan onverzadigde vetten en bron van vitaminen en mineralen, en dus zeer welkom in de magere jaren na de tweede wereldoorlog.

<h2>Producten</h2>

Calvé verkoopt verschillende soorten mayonaise, slasaus, sladressing, pindasaus, pindakaas en verschillende sausen zoals knoflooksaus, ketchup en curry, hamburger saus en snacksaus. De producten van Calvé worden verkocht in de meeste Nederlandse supermarkten. Alle producten van Calvé zijn gemaakt van kwalitatieve ingrediënten. De producten zijn bereid met goede en pure ingrediënten zoals vrije uitloopeieren voor de Calvé mayonaise en oliën rijk aan goede onverzadigde vetten. Bij de productie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame bronnen en Calvé zoekt voortdurend naar nieuwe innovatieve manier om het milieu zo min mogelijk te belasten.

<h2>Bewuste keuze</h2>

Een aantal producten van Calvé dragen het logo met het ‘Vinkje’. Het vinkje is afkomstig van de stichting ‘Ik Kies Bewust’ en is bedacht om mensen te helpen met het maken van een gezonde keuze. Een product met een vinkje heeft minder of weinig verzadigd vet, transvet, suiker en zout dan een vergelijkbaar product. Dit zijn voedingsstoffen waarvan je volgens internationale aanbevelingen voor gezondere voeding beter niet teveel kunt eten.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van Calvé is te bereiken via het telefoonnummer 0800-0223266 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt hier terecht voor algemene vragen over de producten, de organisatie of de website van Calvé. Als u een vraag heeft kunt u het beste eerst kijken bij het overzicht van meest gestelde vragen op de website. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, dan kunt u altijd contact opnemen. Het is ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier op de website van Calvé. U kunt via dit formulier aangeven of u een vraag wilt stellen of een klacht wilt melden, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie terug van een van de medewerkers.

Openingstijden Calvé klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Calvé

Telefoonnummer Calvé klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 022 32 66
Belkosten
gratis

Adres Calvé klantenservice

Nassaukade 5
Rotterdam

E-mailadres Calvé klantenservice

E-mailadres
onbekend

Calvé opzeggen

Calvé direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/calvé.

Calvé ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie