Driesprong Participaties

Over Driesprong Participaties

Driesprong Participaties is actief in de branche voor Financieel advies. Zo is Driesprong Participaties onderdeel van een keten die verschillende foodproducten levert aan diverse bedrijven. De foodproducten die Driesprong levert zijn voornamelijk gezonde snacks, zoals maaltijd- en voedingsrepen, energie- en snackrepen en belegde broodjes. Momenteel zijn er 76 werknemers werkzaam bij Driesprong Participaties. Het bedrijf is in 2006 opgericht. De heer R. Smees is de huidige directeur van het bedrijf.
Driesprong Participaties is gevestigd aan de Veendijk te Loosdrecht. Vleems Food BV is een onderdeel van Driesprong Food sinds 2013. Vleems Food BV is gevestigd aan de Eerste Bokslootweg 8, 7821 AT Emmen. Telefonisch is Vleems Food te bereiken op het nummer 0591-55 20 00. Tevens kunt u een faxbericht sturen naar 0591-55 33 94. Ook is Vleems Food te bereiken via het emailadres info@vleemsfood.com.

Daarnaast zijn de volgende bedrijven onderdeel van Driesprong Participaties:
• Vleems Food BV Emmen
• Vleems Bakery BV Emmen
• IFS Solutions Zaltbommel
• Crisp Sensation Geneve
• VSI Leerdam

De Vleems Bakery staat vooral bekend om zijn Amerikaanse hamburger- en hot dog buns. In combinatie met Vleems Food BV Emmen maakt Vleems Bakery lekkere broodjes hamburgers en hotdogs. IFS Solutions is een R&D center. Hier worden foodproducten ontwikkeld en gefabriceerd voor foodpartners. Bij Crisp Sensation Geneve in Zwitserland worden gepaneerde producten bereid. Crisp Sensation is vooral gespecialiseerd in de bereiding van gepaneerde producten. VSI Leerdam is een ontwikkelaar en producent van verschillende soorten foodrepen, sportrepen en candybars. Al deze onderdelen vormen gezamenlijk Driesprong Participaties, het bedrijf dat onder leiding staat van Robert Smees.

Contact

Driesprong Participaties is op verschillende manieren te bereiken. Het kantoor van Driesprong Participaties is gevestigd aan de Veendijk 1 te Loosdrecht. U kunt contact opnemen met Driesprong Participaties via Vleems Food BV of door Driesprong te bellen op het telefoonnummer 035-5238383.

Openingstijden Driesprong Participaties klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummer Driesprong Participaties klantenservice

Telefoonnummer
035-5238383
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Driesprong Participaties klantenservice

Veendijk 1
Loosdrecht

E-mailadres Driesprong Participaties klantenservice

E-mailadres

Driesprong Participaties opzeggen

Driesprong Participaties direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/driesprong participaties.

Driesprong Participaties ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie