Familiebox

Gezond eten is belangrijk, maar in het drukke dagelijks leven wil dit er nogal eens bij inschieten. Familiebox heeft daar echter een oplossing voor bedacht door u de ingrediënten voor gebalanceerde maaltijden thuis te bezorgen. Per week heeft u de keuze uit meer dan twaalf gerechten, waarvan er sowieso vier vegetarisch zijn. Ook de niet-vegetarische gerechten bevatten meer dan tweehonderd gram groenten. De maaltijden zijn geschikt voor jong en oud, waardoor u met Familiebox ook altijd een kindvriendelijk gerecht op tafel zet. U heeft de keuze uit gerechten voor twee, drie tot vier of vier tot vijf personen. U kiest voor twee, drie of vier gerechten per week.

Ingrediënten naar ieders wens

Behalve voor de standaard en de vegetarische gerechten kunt u ook kiezen voor kids toppers, supersnelle gerechten en gerechten met extra groenten. Alle ingrediënten worden gekoeld én gratis bij u thuisbezorgd. De instructies worden meegeleverd. Voor tien euro extra kunt u ook nog een fruittas aan uw bestelling toevoegen. Deze tas bevat ongeveer vier kilo aan fruit en bestaat elke week uit een andere selectie. Familiebox hecht overigens veel waarde aan duurzaamheid en levert uw ingrediënten in zo milieuvriendelijk mogelijke verpakkingsmaterialen.

Contact met Familiebox

Heeft u als klant van Familiebox een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over een product of het bedrijf zelf? Dan kunt u middels het telefoonnummer 085 0270005 contact opnemen met de klantenservice. Indien u hier de voorkeur aan geeft, is het ook mogelijk om via Whatsapp met een van de medewerkers te communiceren. U verstuurt uw bericht dan naar het mobiele nummer 06 47772229. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar.

Instagram: https://www.instagram.com/familiebox/

Openingstijden Familiebox klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Familiebox

Telefoonnummer Familiebox klantenservice

Telefoonnummer
085 0270005
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Familiebox klantenservice

Familiebox, Kloveniersburgwal 131E
1011 KD Amsterdam

E-mailadres Familiebox klantenservice

Familiebox opzeggen

Familiebox direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/familiebox.

Familiebox ervaringen

3 ervaringen.

0 gedachten over “Familiebox”

  1. Eindelijk een eten box die goed bij ons gezien past. Echt super lekker en de kinderen eten er ook graag van mee. Joris

  2. Na een paar van dit soort bedrijven geprobeerd te hebben kwam ik uiteindelijk uit op de familiebox. Heb het idee dat ik de lekkerste gerechten ontvang.

  3. Super makkelijk en erg lekker! valt bij iedereen thuis goed in de smaak!

Plaats een reactie