GefeliciTAART

GefeliciTAART mag zichzelf dé online banketbakker van het land noemen. Of u nu op zoek bent naar een taart voor een felicitatie, een bedankje, succeswens, geboorte of zakelijke aangelegenheid; voor elke situatie kunt u bij GefeliciTAART terecht. De banketbakker is als sinds 1990 actief en begon in eerste instantie met het vervaardigen van appeltaarten voor de horeca in en rond Haarlem. Vanwege het enorme succes werd er al gauw uitgebreid naar landelijk niveau en in 1995 werd GefeliciTAART ook nog eens actief op het internet. Vandaag de dag gebruikt deze online banketbakker één grote bakkerij in Amsterdam, waarvandaan alle bestellingen door heel Nederland worden verstuurd.

Persoonlijke aandacht voor al uw bestellingen

Bij GefeliciTAART staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Alle bestellingen die binnenkomen op het kantoor in Haarlem worden nauwkeurig gecontroleerd. Niet alleen de afbeeldingen, maar ook de teksten. Eventuele foutjes worden zo ondervangen. Uiteraard wordt er niets aan de bestelling aangepast zonder overleg met u als klant. Met dezelfde hoeveelheid zorg gaan vervolgens de banketbakkers aan de slag met uw taart. Wanneer u u taart op werkdagen vóór 17.00 bestelt, kan deze de volgende dag al bezorgd worden. Zelfs als er haast bij is, kan deze online banketbakker u dus uit de brand helpen.

Contact met GefeliciTAART

Bij GefeliciTAART zijn zorgvuldigheid en persoonlijke aandacht van groot belang. Mocht een product u ondanks dat niet in de gewenste staat bereiken? Of wilt u simpelweg een vraag stellen of opmerking plaatsen over een product of GefeliciTAART in het algemeen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor gebruikt u het telefoonnummer 023 5403711. De medewerkers van GefeliciTAART kunnen al uw vragen, opmerkingen en klachten op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 beantwoorden.

Instagram: https://www.instagram.com/gefelicitaart/

Openingstijden GefeliciTAART klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
GefeliciTAART

Telefoonnummer GefeliciTAART klantenservice

Telefoonnummer
023 5403711
Belkosten
Lokaal tarief

Adres GefeliciTAART klantenservice

Wagenweg 29
2012NB, Haarlem

E-mailadres GefeliciTAART klantenservice

GefeliciTAART opzeggen

GefeliciTAART direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gefelicitaart.

GefeliciTAART ervaringen

3 ervaringen.

2 gedachten over “GefeliciTAART”

  1. Echt leuke taarten! En leuk om ze ook als verassing te sturen naar iemand. krijg je echt hele leuke reacties.

  2. Super handige website voor wanneer bijvoorbeeld een collega jarig is. Taart uitkiezen en laten bezorgen.

  3. Super leuke manier om nu iemand met zijn verjaardag te feliciteren. Heb er zelf ook 1 ontvangen op mijn verjaardag gisteren. Origineel in deze tijd #corona

Plaats een reactie