La Place

Over La Place

La Place is het op een na grootste foodservicebedrijf in Nederland. Het heeft meer dan 250 locaties en is zowel nationaal als internationaal gevestigd. Jaarlijks zijn er meer dan 35 miljoen bezoekers die bij La Place een product nuttigen.

Vestigingen en producten

La Place is gevestigd in warenhuizen van de V&D, langs de snelweg, in verschillende attractieparken, als bedrijfrestaurant en is wel eens aanwezig op grote evenementen. La Place heeft een breed assortiment, zodat zij aansluiten bij alle behoeftes van de klant. Zo worden er maaltijden, gebak, verse sappen, broodjes en gerechten voor thuis verkocht in de verschillende vestigingen van La Place. La Place werkt voornamelijk met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Elke dag worden de verse producten aangeleverd in alle vestigingen, waardoor de producten elke dag allemaal vers bereid kunnen worden.
Inmiddels is La Place uitgebreid naar het buitenland. Het foodservicebedrijf is naast Nederland gevestigd in Duitsland, België, Indonesie en de Verenigde Staten.

Vergaderlocaties

Er zijn verschillende locaties van La Place, waar bedrijven kunnen vergaderen onder het genot van een heerlijke lunch. De vergaderlocaties zijn te vinden in Haarlem, Hoofddopp, Wassenaar, Zoeterwoude, Utrecht, Baarn, Maarsbergen, Apeldoorn, Enspijk, Bergen op Zoom en Antwerpen.

Contact

De klantenservice van La Place is te bereiken op het telefoonnummer 088-9998555. Deze lijn is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur. Dit telefoonnummer is beschikbaar voo ralgemene vragen of opmerkingen over het bezoek aan La Place. Ook is er een online contactformulier beschikbaar die ingevuld kan worden. Bij het online contactformulier moet er opgelet worden dat de juiste formule wordt aangevinkt. La Place Restaurant, La Place Express, Laplace.nl, La Place Café, La Place Food of Eventcatering.
Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen over de V&D VIP kaart. Dat kan ook met de klantenservice V&D op het nummer 0900-2358363. Ook is het mogelijk online een contactformulier in te vullen bij vragen over de V&D VIP kaart.
Als je gesolliciteerd hebt is er een aparte website waarop staat hoe je contact op kan nemen met de vestiging waar je gesolliciteerd hebt. Vaak staat het telefoonnummer van de betreffende vestiging onderaan de vacature die is ingevuld.
De afdeling klantenservice van La Place is gevestigd in Nieuwegein. Brieven kunnen worden ogpestuurd naar het Service Center La Place, Inundatiedok 34, 3439 JJ Nieuwegein.
La Place is daarnaast actief op facebook en Youtube. De twitter van La Place is @laplace en op Pinterest kan La Place ook gevonden worden. Ook hebben zij een speciale app ontwikkeld waar diverse producten worden aangeboden.

Openingstijden La Place klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
La Place

Telefoonnummer La Place klantenservice

Telefoonnummer
088-9998555
Belkosten
Lokaal tarief

Adres La Place klantenservice

Inundatiedok 34
Nieuwegein

E-mailadres La Place klantenservice

E-mailadres
onbekend

La Place opzeggen

La Place direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/la place.

La Place ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “La Place”

  1. Over het algemeen ben ik erg blij met la Place. Ik ben echter teleurgesteld over het volgende. Op dit moment serveert la Place heerlijke aspergesoep, maar omdat daar bieslook in zit kan iedereen die daar allergisch voor is deze heerlijke soep niet eten. Graag zou ik willen voorstellen om se bieslook in een apart bakje naast de soep te zetten, zodat ook mensen die niet allergisch zijn van deze heerlijke soep kunnen genieten.

Plaats een reactie