Marley Spoon

Marley Spoon: de maaltijdbox voor exclusievere gerechten

De Marley Spoon maaltijdbox is niet te vergelijken met de meeste andere maaltijdboxen die u kunt bestellen. Niet alleen heeft u zelf namelijk veel invloed op de gerechten die u elke week kunt bereiden, het betreffen ook nog eens exclusievere gerechten. Deze worden bedacht door echte chefkoks. Zo kunt u genieten van een bijzondere en verrassende maaltijd, zonder dat u daar veel tijd aan kwijt bent. U kunt zowel een losse maaltijdbox bestellen als een abonnement afsluiten. U kunt kiezen uit de Classic Box of de FamilieBox. Met een wekelijks assortiment van ongeveer zeven recepten kunt u de precieze samenstelling zelf bepalen.

Maaltijdboxen met eerlijke, duurzame producten

Marley Spoon is ervan overtuigd, dat maaltijden niet alleen lekker, maar ook verantwoord moeten zijn. Voor uzelf als consument, maar ook voor het milieu. Marley Spoon heeft milieu en dierenwelzijn dan ook hoog in het vaandel staan. Door de maaltijdboxen bovendien van de juiste porties te voorzien, helpt de leverancier eveneens voedselverspilling tegengaan. De ingrediënten zijn uiteraard vers en zoveel mogelijk van het seizoen. Een nieuwe ontwikkeling is de Fruitbox. Hiermee kunt u wekelijks van 3,5 kilo vers fruit genieten. Het grootste gedeelte daarvan komt uit Nederland of West-Europa, om zo brandstoffen te beperken. Behalve seizoensfruit kunt u ook op exotischere soorten rekenen, waardoor u ook op dit gebied goed kunt variëren.

Contact met Marley Spoon

Marley Spoon streeft ernaar om u de hoogst mogelijke kwaliteit voedingsmiddelen af te leveren. Mocht u ondanks dit toch ontevreden zijn, dan kunt u contact opnemen met de telefonische klantenservice. Ook kunt u hier terecht met algemene vragen en opmerkingen. De klantenservice is bereikbaar via het telefoonnummer 030 8080452. Tevens kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website.

Instagram: https://www.instagram.com/marleyspoonnl/

Openingstijden Marley Spoon klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Marley Spoon

Telefoonnummer Marley Spoon klantenservice

Telefoonnummer
030 8080452
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Marley Spoon klantenservice

Marley Spoon B.V., Industrieweg 1
3433NL, Nieuwegein

E-mailadres Marley Spoon klantenservice

Marley Spoon opzeggen

Marley Spoon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/marley spoon.

Marley Spoon ervaringen

9 ervaringen.

8 gedachten over “Marley Spoon”

  1. Wel beetje duur, maar je krijgt wel echt lekkere maaltijden en het scheelt mij veel tijd.

  2. Woon in Amsterdam en geniet altijd van de lekkere maaltijden van Marley Spoon. Het is 1x niet bezorgd, maar kreeg toen netjes een excuses van de klantenservice.

  3. Goede maaltijden tegen een goede prijs. Doe het nu een aantal weken en bevalt erg goed,

  4. Lekker eten, ontvang 3x per week in Amsterdam. Bevalt erg goed (3 maanden).

  5. Ten eerste ben ik een hele tevreden klant! Ontzettend lekkere maaltijden en ik vind het ook heel fijn dat ze milieu en dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan.

  6. Heerlijke maaltijden! Ik en mijn vriendin zijn zeer blij met dit concept

  7. Heel erg leuk bedrijf. Ze komen op de bakfiets de maaltijden brengen. Wij doen dit nu een aantal maandjes en dit bevalt heel erg goed.

  8. Super concept, blijft wel erg duur…… maar…. wel gezond en gevarieerd eten. En daar hebben wij wel wat voor over.

Plaats een reactie