Smees Groep

 klantenservice

Over Smees Groep

Smees Groep is een cateringbedrijf dat in 2009 is opgericht. Het bedrijf bestaat voornamelijk uit freelancers en zijn in te huren bij feesten en partijen. De freelancers werken vaker voor het bedrijf, waardoor er een vast team van freelancers bij Smees Groep werkzaam is. De freelancers zijn uitsluitend culinaire professionals en hebben een culinaire achtergrond. Indien er een nieuwe freelancer in dienst komt, dient hij de recepten van het cateringbedrijf te kunnen bereiden bij aanvang van zijn werkzaamheden. Elke twee maanden komen alle freelancers van Smees Groep bij elkaar en praten ze over de huidige stand van zaken en nieuwe gerechten die passen in het menu. Smees Groep is in te huren in heel Nederland, maar is voornamelijk bekend in de Randstad. Het cateringbedrijf kan ingehuurd worden door particulieren en bedrijven.
Smees Groep is in te huren voor vergaderingen, verjaardagsfeesten, huwelijken en overige feesten. Het bedrijf maakt verschillende gerechten, die kunt u vinden op de website van Smees Groep. De gerechten vallen binnen de volgende categorieën: voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten, Italiaans, salades, bijgerechten en nagerechten. Indien u een aanbod heeft gekozen, gaat Smees Groep het eten voor u bereiden en uit serveren. Er is een ruim aanbod beschikbaar, zodat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Smees Groep komt bij uw thuis serveren of op locatie en is erg toegankelijk in alle mogelijkheden die het bedrijf heeft.

Contact

Smees Groep is alleen bereikbaar per email. Indien u in contact wenst te komen met Smees Groep kunt u een email sturen aan info@smeesgroep.nl. Mocht u meer van de diensten van Smees Groep willen zien, kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.smees-groep.nl.
Smees Groep is wel actief op sociale media, namelijk op LinkedIn en op Twitter. U kunt uw vragen ook stellen via LinkedIn op https://nl.linkedin.com/in/smeesgroep. Ook op Twitter is Smees Groep te bereiken. U kunt uw vragen stellen via https://twitter.com/smeesgroep. Op Twitter worden vaak recepten van het cateringbedrijf gedeeld. Hier kunt u eventueel een kijkje nemen, indien u interesse heeft in een verzorgd diner van het cateringbedrijf. Er is geen bestaand telefoonnummer dat u kunt bereiken om uw vragen beantwoord te hebben.

Contact met Smees Groep

Openingstijden Smees Groep klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Smees Groep klantenservice


Overige contactmogelijkheden Smees Groep klantenservice

Smees Groep opzeggen

Smees Groep direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/smees groep.

Smees Groep ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Smees Groep? Laat ons je ervaring met Smees Groep weten!
Beoordeel Smees Groep

Adres Smees Groep klantenservice

Laat ons je ervaring met de Smees Groep klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Smees Groep klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Smees Groep Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Smees Groep klantenservice?