Smees Groep

Over Smees Groep

Smees Groep is een cateringbedrijf dat in 2009 is opgericht. Het bedrijf bestaat voornamelijk uit freelancers en zijn in te huren bij feesten en partijen. De freelancers werken vaker voor het bedrijf, waardoor er een vast team van freelancers bij Smees Groep werkzaam is. De freelancers zijn uitsluitend culinaire professionals en hebben een culinaire achtergrond. Indien er een nieuwe freelancer in dienst komt, dient hij de recepten van het cateringbedrijf te kunnen bereiden bij aanvang van zijn werkzaamheden. Elke twee maanden komen alle freelancers van Smees Groep bij elkaar en praten ze over de huidige stand van zaken en nieuwe gerechten die passen in het menu. Smees Groep is in te huren in heel Nederland, maar is voornamelijk bekend in de Randstad. Het cateringbedrijf kan ingehuurd worden door particulieren en bedrijven.
Smees Groep is in te huren voor vergaderingen, verjaardagsfeesten, huwelijken en overige feesten. Het bedrijf maakt verschillende gerechten, die kunt u vinden op de website van Smees Groep. De gerechten vallen binnen de volgende categorieën: voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten, Italiaans, salades, bijgerechten en nagerechten. Indien u een aanbod heeft gekozen, gaat Smees Groep het eten voor u bereiden en uit serveren. Er is een ruim aanbod beschikbaar, zodat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Smees Groep komt bij uw thuis serveren of op locatie en is erg toegankelijk in alle mogelijkheden die het bedrijf heeft.

Contact

Smees Groep is alleen bereikbaar per email. Indien u in contact wenst te komen met Smees Groep kunt u een email sturen aan info@smeesgroep.nl. Mocht u meer van de diensten van Smees Groep willen zien, kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.smees-groep.nl.
Smees Groep is wel actief op sociale media, namelijk op LinkedIn en op Twitter. U kunt uw vragen ook stellen via LinkedIn op https://nl.linkedin.com/in/smeesgroep. Ook op Twitter is Smees Groep te bereiken. U kunt uw vragen stellen via https://twitter.com/smeesgroep. Op Twitter worden vaak recepten van het cateringbedrijf gedeeld. Hier kunt u eventueel een kijkje nemen, indien u interesse heeft in een verzorgd diner van het cateringbedrijf. Er is geen bestaand telefoonnummer dat u kunt bereiken om uw vragen beantwoord te hebben.

Openingstijden Smees Groep klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Smees Groep

Telefoonnummer Smees Groep klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Smees Groep klantenservice

E-mailadres Smees Groep klantenservice

E-mailadres

Smees Groep opzeggen

Smees Groep direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/smees groep.

Smees Groep ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie