Pizzahut

 klantenservice

Over de Pizzahut

De Pizza Hut is gespecialiseerd in de bereiding en verkoop van pizza’s. Het bedrijf wil niet gezien worden als een fastfood pizzeria maar als een Italiaans restaurant. In 1958 is Pizzahut opgericht door twee broers, Dan en Frank Carney. Voor de oprichting leenden ze 600 dollar. Ze vestigden zich in een klein pand en kochten tweedehands apparatuur. De eerste franchise werd geopend in 1959. In 1972 had de Pizza Hut 314 restaurants in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd in 1978 overgenomen door PepsiCo. Zij kochten meerdere fastfoodketens op. De fastfoodketens KFC, Taco Bell en Pizza Hut gingen over in het bedrijf Tricon. Uiteindelijk werden de restaurantketens samengevoegd met Long John Silver en A&W restaurants en werd YUM! Brands. In totaal zijn er 12.500 restaurants, kiosken en drive-in restaurants verspreid over 100 landen. De kiosken worden ook wel Pizza Hut express genoemd en hebben een beperkt menu. Deze zijn te vinden in bijvoorbeeld winkelcentra, vliegvelden, warenhuizen en hotels. Het nieuwste concept is de Pizza Hut Italian Bistro. Er worden daar niet alleen pizza’s verkocht maar ook pasta’s, broodjes en kleine hapjes.

Imago

De broers kozen voor een opvallend imago. Zij namen daarvoor contact op met Wichita architect Richard D. Burke. Hij bedacht het opvallende mansarde dak en standaardiseerde de lay-out van de Pizzahut. Er verscheen een gebouw met een universele uitstraling. De bedoeling was dat de klanten de Pizzahut overal ter wereld zouden herkennen.

Menu

Bij Pizzahut staat er voornamelijk pizza op het menu. Er worden verschillende soorten en varianten aangeboden. De favoriete ingrediënten van Pizzahut is kaas. Een van de geheime recepten is de ‘Insider Pizza’. Deze pizza bevat ongeveer een pond kaas. Echter heeft ook pasta een belangrijke plaats ingenomen. Deze pasta’s zijn er in drie soorten. De Chicken Alfredo, Lasagne en Mac and Cheese with bacon. De pasta’s worden geserveerd op verschillende manieren. De Pizzahut staat bekend om zijn lage prijzen. Er zijn vaak kortingsbonnen beschikbaar via het internet. Het is een van de eerste bedrijven waar online pizza besteld kan worden.

Contact

De Pizzahut is te bereiken op 010-4331095. Op de website van de Pizza Hut zijn tevens antwoorden te vinden op veel gestelde vragen. Er is een contact-formulier beschikbaar op de website, waarin vragen gesteld kunnen worden. De keuken van het restaurant is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur, ook op zon- feestdagen.

Contact met Pizzahut

Openingstijden Pizzahut klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
12:00 -22:00
Dinsdag
12:00 -22:00
Woensdag
12:00 -22:00
Donderdag
12:00 -22:00
Vrijdag
12:00 -22:00
Zaterdag
12:00 -22:00
Zondag
12:00 -22:00

Telefoonnummers Pizzahut klantenservice

Contact met PizzahutNummer
Algemeen010-4331095

Overige contactmogelijkheden Pizzahut klantenservice

Pizzahut opzeggen

Pizzahut direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pizzahut.

Pizzahut ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Pizzahut? Laat ons je ervaring met Pizzahut weten!
Beoordeel Pizzahut

Adres Pizzahut klantenservice

Schouwburgplein 9
Rotterdam
Rapportcijfer Pizzahut klantenservice: 4.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Pizzahut klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Pizzahut klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Pizzahut Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Pizzahut klantenservice?

3 reviews over “Pizzahut”

  1. Rapportcijfer: 2

    Zeer onvriendelijke mensen niet echt klant gericht.
    Voor mij nooit meer.

  2. Rapportcijfer: 10

    Jammergenoeg zijn er niet veel pizzahut vestigingen. Maar ik vind ze veel lekkerder dan die van Dominos.