Subway

Over Subway

Subway is een Amerikaanse fastfoodketen dat sandwiches verkoopt. In 1965 is Subway opgericht door Fred DeLuca en Peter Buck. Fred DeLuca wilde eigenlijk arts worden en zocht naar een manier om zijn studie te kunnen betalen. Een familie lid, Peter Buck, stelde voor een submarinesandwich shop te openen. Het eerste restaurant had de naam ‘Pete’s Super Submarines’. Het concept was een succes waardoor al snel een tweede vestiging werd geopend. De naam Pete’s Super Submarines werd ingekort naar Subway. Door het logo en de kortere naam werd het restaurant steeds groter. Er werden in een businessplan doelen opgesteld. Deze doelen konden worden gerealiseerd met een franchise concept. In 1974 werd de eerste Subway franchise geopend in Connecticut. Subway is een handelsnaam van Doctor’s Associates, Inc. Het bedrijf is inmiddels zo groot geworden dat het meer filialen heeft dan McDonald’s.

Eat Fresh

Eat Fresh is de slogan die Subway gebruikt voor de marketing. Met deze slogan wil het bedrijf aangeven dat elke geserveerde sandwich vers wordt gemaakt. Alle sandwiches en broodjes worden voor de ogen van de klant bereidt. Zij kunnen dan met eigen ogen zien hoe de broodjes worden samengesteld.

Franchises

Al jaren lang staan Subway restaurants genoteerd in de ‘Entreprenteur Magazine’s top 500 Franchises. In 2008 werd het bedrijf nummer twee van alle franchises over de hele wereld. Daarnaast waren ze in 2011 het meest populaire fastfood restaurant van de Verenigde Staten. De Subway heeft veel indruk gemaakt met het franchise concept en groeit nog elk jaar. Aan het begin van 2015 telde Nederland 162 restaurants. Het doel is om in 2015 de grens van 200 restaurants te doorbreken.

Menu

Subway staat met name bekend om haar made-to-order sandwiches en salades. Ze bieden verse broodjes en ingrediënten aan. Naast alleen sandwiches is het ook mogelijk om andere dingen te bestellen. Er is keuze uit koekjes, muffins en gevarieerde desserts. Het ontbijt bestaat uit bagels, eieren en sandwiches met worst. De bekendste sandwich van Subway is BMT. Dit staat voor ‘Biggest, Meatiest, Tastiest’. Deze sandwich bevat salami, peperoni en verse ham.

Contact

De Subway is te bereiken op 020-531 7300. De website geeft informatie en antwoord op veel gestelde vragen. Het is mogelijk om via een formulier vragen te stellen. Klachten of feedback aangaande een specifieke Subway worden rechtstreeks aan de eigenaar van het betreffende Subway restaurant gestuurd. De openingstijden verschillen per filiaal.

Openingstijden Subway klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -22:00
Dinsdag
09:00 -22:00
Woensdag
09:00 -22:00
Donderdag
09:00 -22:00
Vrijdag
09:00 -22:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Subway

Telefoonnummer Subway klantenservice

Telefoonnummer
020-531 7300
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Subway klantenservice

E-mailadres Subway klantenservice

E-mailadres

Subway opzeggen

Subway direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/subway.

Subway ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “Subway”

  1. Van alle fastfood is dit mijn favoriet, ik bestel graag de Chicken teriyaki bij ons in Breda. Altijd snel klaar en redelijk gezond.

Plaats een reactie