Vriendenloterij contact

 klantenservice

In contact met de Vriendenloterij via KlantenserviceSpot.nl

Wilt u de laatste uitslagen van de Vriendenloterij bekijken of uw persoonlijke adresgegevens wijzigen bij de loterij? KlantenserviceSpot.nl zorgt ervoor dat uw vragen binnen een mum van tijd beantwoord worden. Op onze website vindt u de contactinformatie van verscheidene bedrijven en organisaties, zodat u meteen het juiste telefoonnummer van de Vriendenloterij kunt bellen. Veel ondernemingen plaatsen hun contact gegevens namelijk niet duidelijk op hun website, waardoor klanten lang moeten zoeken naar de juiste informatie. KlantenserviceSpot.nl bespaart u de tijd en moeite door op één centrale plek alle contactinformatie te plaatsen. Van de AD klantenservice tot de Primark Amsterdam klantenservice, van het telefoonnummer om de SVB te bellen tot de gegevens om met de gemeente Utrecht in contact te komen. Lees snel verder voor de contact informatie van de Vriendenloterij.

Met de Vriendenloterij contact opnemen

De Vriendenloterij is een Nederlandse loterij. In 1989 werd de loterij opgericht door Humanitas en is tegenwoordig een onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. Binnen deze holding bevinden zich ook de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij. Centraal bij de Vriendenloterij staat het ondersteunen van goede doelen, verenigingen en clubs die zich focussen op de gezondheid en het welzijn van mensen. Sinds de oprichting heeft de loterij al circa 600 miljoen euro geschonken aan meer dan 3200 (sport)clubs en 43 goede doelen. Voorbeelden hiervan zijn KWF Kankerbestrijding, Jantje Beton, Fonds Gehandicaptensport en de Richard Krajicek Foundation. De Vriendenloterij wil hierbij een vriend zijn voor alle Nederlanders. Zo helpen zij niet alleen mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, maar kunnen deelnemers in de loterij prachtige prijzen winnen. Bij de Vriendenloterij is uw mobiele nummer tegelijkertijd uw lotnummer. Bovendien heeft u als deelnemer aan de loterij zelf de mogelijkheid om voor een bepaalde maatschappelijke organisatie mee te dingen, wat geoormerkt meespelen wordt genoemd. Wilt u met de Vriendenloterij contact opnemen, dan kunt u bellen met het Vriendenloterij telefoonnummer. Voor zaken zoals adres- en bankgegevens wijzigen of automatisch meespelen opzeggen is bellen namelijk de snelste manier om geholpen te worden. Is uw vraag of probleem telefonisch afgehandeld, dan wordt er ter bevestiging wel nog een e-mail naar u gestuurd. Houd uw inbox dus in de gaten en bewaar dit mailtje goed, want hier kunt u eventueel weer naar verwijzen als u in de toekomst nog een keer met de Vriendenloterij in contact komt.

Het Vriendenloterij telefoonnummer om de klantenservice te bereiken

Alvorens de Vriendenloterij te bellen is het een aanrader om eerst de veelgestelde vragen met antwoorden op de website van de loterij door te nemen. Hier vindt u per categorie een handig overzicht van veelvuldig gestelde vragen over onderwerpen als de VIP-kaart, Prijzen, de Vriendenloterij BINGO en het afmelden voor reclamepost. Verder kunt u binnen uw account een aantal zaken regelen, zoals het wijzigen van uw adres vanwege een verhuizing. Vindt u hier echter niet het gewenste antwoord? Dan kunt u uiteraard de Vriendenloterij bellen. Het telefoonnummer van de Vriendenloterij is 0900- 300 1400 en kost 50 eurocent per gesprek. U kunt de Vriendenloterij bellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur.

Met de Vriendenloterij contact per mail of post

Heeft u een vraag, suggestie of klacht die u per mail of post wilt sturen? Dan vult u het online contactformulier op de website van de Vriendenloterij in. Hier kunt u ook bijlagen, zoals formulieren toevoegen. Wie liever een brief verstuurt, bereikt de Vriendenloterij op het postadres Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam.

Met de Vriendenloterij contact via de sociale media

De Vriendenloterij klantenservice is ook actief op de sociale media. Zo staat het webcare team van de Vriendenloterij op Twitter en Facebook voor u klaar onder het account @VriendenLoterij. Een filmpje over de Vriendenloterij vindt u op YouTube onder het account @Vriendenloterij.

Contact met anderen klantenservices opnemen

Heeft u naast het telefoonnummer van de Vriendenloterij ook van andere organisaties of bedrijven het klantenservicetelefoonnummer nodig? Dan kunt u bij KlantenserviceSpot zoeken naar actuele contactgegevens en andere relevante klantenservice-informatie. Denkt u dus maar bijvoorbeeld aan de NS klantenservice of de klantenservice van ABN AMRO. Ook heeft KlantenserviceSpot een eigen storingsdienst met eigen personeel in dienst. U kunt dus altijd met KlantenserviceSpot zelf contact opnemen als u ergens een storing ervaart en hulp nodig heeft. En laat u een installatie doen door KlantenserviceSpot, dan krijgt u 5% korting als u de installatie samen laat doen met een buur of een bekende!

Contact met Vriendenloterij contact

Openingstijden Vriendenloterij contact klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Vriendenloterij contact klantenservice

Contact met Vriendenloterij contactNummer
Algemeen0900 - 300 14 00

Overige contactmogelijkheden Vriendenloterij contact klantenservice

Vriendenloterij contact opzeggen

Vriendenloterij contact direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vriendenloterij contact.

Vriendenloterij contact ervaringen

7 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vriendenloterij contact? Laat ons je ervaring met Vriendenloterij contact weten!
Beoordeel Vriendenloterij contact

Adres Vriendenloterij contact klantenservice

Van Eeghenstraat 70
Amsterdam
Rapportcijfer Vriendenloterij contact klantenservice: 6.6

Rapportcijfer is gebaseerd op 7 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Vriendenloterij contact klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Vriendenloterij contact klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Vriendenloterij contact Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Vriendenloterij contact klantenservice?

7 reviews over “Vriendenloterij contact”

 1. Rapportcijfer: 8

  heb een prijs gewonnen met de paasloterij en u maakt mij daar geregeld op opmerkzaam maar mijn kleinzoon met een vriend zijn naar artis geweest en daarvoor dank dus u behoefd mij daar niet meer opmerkzaam over te maken mijn adres is jjp van der hulst 2215rg voorhout

 2. Rapportcijfer: 8

  Elke maand wordt er geld afgeschreven. Maar kan mijn nummer niet checken. Lijkt net of hij niet geregistreerd staat. Wel betalen maar niet meedoen. Vreemd. Heb er over gebeld. Antwoord “maakt u zich geen zorgen”. Doe ik dus wel.

 3. Rapportcijfer: 4

  Lid worden is eenvoudig maar het opzeggen gaat heel erg moeilijk !!

 4. Rapportcijfer: 8

  Afgelopen weekend (zondag) zijn wij met gewonnen uitje in Nederland met 2 kleindochters naar Madurodam geweest. Een groot succes. Het weer was zonnig; het was niet te druk. Als oma & opa van 9 kleinkinderen kwamen de gewonnen 4 kaarten voor gratis toegang bijzonder goed uit. Wat hebben de kleintjes genoten en dus oma en opa ook. Hartelijk dank Vriendenloterij.
  Jannie & Ronald Schenk

 5. Rapportcijfer: 8

  na een tel gesprek gehad te hebben met de klanten service, dhr Loeka Bloklander, ivm GRATIS meedoen in de maand oktober 2021 en toch is er euro 28,50 op 24.9.21 van mijn rekening afgeschreven wat niet correct is omdat ik:

  dd 13.9.21 heb gesproken met uw collega Dave om de loterij stop te zetten en kreeg toen te horen dat hij nog kan doorgeven ook de maand oktober 21 nog GRATIS mee te spelen.

  Volgens de klantenservice (Loeka Bloklander) zou deze info door gezet worden naar afdeling financien en deze zal dan terug bellen/mailen. Helaas nog steeds niet vernomen van deze. Ik wil m’n euro 28,50 terug gestort zien worden omdat ik GRATIS mee kon spelen in october 21. Ik hoop snel iets te vernemen of beter het bedrag op m’n rekening zie komen.

  Ik ben bereikbaar

 6. Rapportcijfer: 8

  als ik een mail stuur dan krijg ik geen antwoord op mijn vraag.
  heb mail gestuurd over dubbele afschrijving, niets terug gehoord.
  vind dit niet netjes.
  ik wil uitleg waarom dat 2 keer is afgeschreven voor de maand mei.
  mijn gegevens zijn bekend bij jullie en mijn rekening nummer ook.
  waarom word het bedrag dan niet gewoon terug gestuurd.
  Graag zo spoedig mogelijk een antwoord en of oplossing.
  V.GR. namens een speler van de vriendenloterij.