Eventim

Over Eventim

Eventim is het officiële verkooppunt voor al uw tickets voor live entertainment, zoals concerten, theater en festivals. Met vestigingen in 20 landen en ruim 100 miljoen tickets voor meer dan 140.000 voorstellingen, is Eventim inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van ticketverkoop. Voorheen opereerde Eventim onder Seetickets.nl, welke in Nederland al marktleider was. Na de overgang zal het aanbod op de Nederlandse website van Eventim alleen maar groeien.

FanTicket

Als extra service voor de echte fans van bepaalde bands of artiesten, biedt Eventim sinds kort het speciale FanTicket aan. Normaliter zien de papieren tickets van evenementen er nogal saai en neutraal uit. Het nieuwe FanTicket bevat echter prachtige artwork, en wordt in kleur op extra dik papier afgedrukt. Hierdoor verandert uw ticket in een uniek aandenken aan een prachtig evenement.

Contact

U kunt de klantenservice van Eventim bereiken op telefoonnummer 0900-1353. Het call center is elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur bereikbaar. Tevens kunt u Eventim per e-mail bereiken door een e-mail te sturen naar info@eventim.nl, of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u een kijkje nemen op de uitgebreide Veel Gestelde Vragen-pagina op Eventim.nl.
Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd op Marktplein 108, 2132 DD Hoofddorp. Indien u de klantenservice per post wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan CTS Eventim NL, Afdeling Klantenservice, Postbus 3096, 2130 KB Hoofddorp. Wanneer een evenement waarvoor u kaarten heeft aangeschaft is geannuleerd, verplaatst of gewijzigd, kunt u, nadat Eventim u over deze wijzigingen per e-mail heeft bericht, de tickets per aangetekende post retourneren naar eerdergenoemd postadres.
In het geval dat u bij aankoop van uw kaarten een annuleringsverzekering heeft afgesloten en hier gebruik van wilt maken (indien uw situatie voldoet aan de verzekeringsvoorwaarden), dan kunt uw verzoek sturen naar CTS Eventim Nederland B.V., Annuleringsverzekering, Postbus 3096, 2130 KB Hoofddorp. Bijgaand bij uw brief dient u een kort begeleidend schrijven met daarin uw bankrekeningnummer, een kopie van de bon of factuur van uw bestelde kaarten, de kaarten zelf, een ingevuld schadeformulier (*deze kunt u vinden op de website), een doktersattest of enig ander bewijs overeenkomstig met de verzekeringsvoorwaarden (geldig vanaf 1 maart 2012) te sturen. Na controle van deze gegevens zal de waarde van de bestelde kaart(en) op uw bankrekening worden teruggestort.
Tenslotte kunt u uw vragen aan Eventim via de sociale media stellen, de klantenservice is actief op zowel Twitter als Facebook.

Openingstijden Eventim klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Eventim

Telefoonnummer Eventim klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 13 53
Belkosten
€ 0,45 per minuut

Adres Eventim klantenservice

Marktplein 108
Hoofddorp

E-mailadres Eventim klantenservice

E-mailadres

Eventim opzeggen

Eventim direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eventim.

Eventim ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Eventim”

 1. Besteld geen kaarten ontvangen kijk ik in de app zijn mijn kaarten geannuleerd?? Door wie of wat krijg ik dan ook mijn geld terug??

 2. Graag een reactie op mijn mail van 10 oktober voor de voorstellin°g van Francis vann Broekhuizen in Utrecht op 24 oktober wel betaald maar geen toegangs kaarten ontvangen.
  Cees Molenaar

 3. Ordernummer 517877977 boeking21.03.2022 12-14dit is nu al de derde keer dat ik
  dit bericht weer naar jullie heb gestuurd
  ik heb twee keer betaald betaald 85,95 Euro en dat is een keer teveel betaald
  graag een bericht terug

 4. GRAAG PER OMGAANDE ANTWOORD.

  KLANT. 118743961

  ZIE VOORGAANDE MAILS

 5. HELAAS KWAMEN WE VOOR EEN GESLOTEN AFAS CIRCUS THEATER ZONDAGMIDDAG 4 JULI 2021 VOOR DE VOORSTELLING VAN 16.30 U DEZE WAS VERZET NAAR 20.00U MAAR WAS UITVERKOCHT EN WIJ KONDEN ER DUS NIET IN. TELEURGESTELD NAAR HUIS 250 KM. VOOR NIETS GEREDEN DURE PARKEER GARAGE. EN GEEN SOUND OF MUSIC GEZIEN.
  ORDERNUMMER 516454232 T.N.VAN m.a SCHUURMAN HOE GAAN WE DIT OPLOSSEN?

Plaats een reactie