Eventim

 klantenservice

Over Eventim

Eventim is het officiële verkooppunt voor al uw tickets voor live entertainment, zoals concerten, theater en festivals. Met vestigingen in 20 landen en ruim 100 miljoen tickets voor meer dan 140.000 voorstellingen, is Eventim inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van ticketverkoop. Voorheen opereerde Eventim onder Seetickets.nl, welke in Nederland al marktleider was. Na de overgang zal het aanbod op de Nederlandse website van Eventim alleen maar groeien.

FanTicket

Als extra service voor de echte fans van bepaalde bands of artiesten, biedt Eventim sinds kort het speciale FanTicket aan. Normaliter zien de papieren tickets van evenementen er nogal saai en neutraal uit. Het nieuwe FanTicket bevat echter prachtige artwork, en wordt in kleur op extra dik papier afgedrukt. Hierdoor verandert uw ticket in een uniek aandenken aan een prachtig evenement.

Contact

U kunt de klantenservice van Eventim bereiken op telefoonnummer 0900-1353. Het call center is elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur bereikbaar. Tevens kunt u Eventim per e-mail bereiken door een e-mail te sturen naar info@eventim.nl, of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u een kijkje nemen op de uitgebreide Veel Gestelde Vragen-pagina op Eventim.nl.
Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd op Marktplein 108, 2132 DD Hoofddorp. Indien u de klantenservice per post wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan CTS Eventim NL, Afdeling Klantenservice, Postbus 3096, 2130 KB Hoofddorp. Wanneer een evenement waarvoor u kaarten heeft aangeschaft is geannuleerd, verplaatst of gewijzigd, kunt u, nadat Eventim u over deze wijzigingen per e-mail heeft bericht, de tickets per aangetekende post retourneren naar eerdergenoemd postadres.
In het geval dat u bij aankoop van uw kaarten een annuleringsverzekering heeft afgesloten en hier gebruik van wilt maken (indien uw situatie voldoet aan de verzekeringsvoorwaarden), dan kunt uw verzoek sturen naar CTS Eventim Nederland B.V., Annuleringsverzekering, Postbus 3096, 2130 KB Hoofddorp. Bijgaand bij uw brief dient u een kort begeleidend schrijven met daarin uw bankrekeningnummer, een kopie van de bon of factuur van uw bestelde kaarten, de kaarten zelf, een ingevuld schadeformulier (*deze kunt u vinden op de website), een doktersattest of enig ander bewijs overeenkomstig met de verzekeringsvoorwaarden (geldig vanaf 1 maart 2012) te sturen. Na controle van deze gegevens zal de waarde van de bestelde kaart(en) op uw bankrekening worden teruggestort.
Tenslotte kunt u uw vragen aan Eventim via de sociale media stellen, de klantenservice is actief op zowel Twitter als Facebook.

Contact met Eventim

Openingstijden Eventim klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
10:00 -22:00
Dinsdag
10:00 -22:00
Woensdag
10:00 -22:00
Donderdag
10:00 -22:00
Vrijdag
10:00 -22:00
Zaterdag
10:00 -22:00
Zondag
10:00 -22:00

Telefoonnummers Eventim klantenservice

Contact met EventimNummer
Algemeen0900 - 13 53

Overige contactmogelijkheden Eventim klantenservice

Eventim opzeggen

Eventim direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eventim.

Eventim ervaringen

12 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Eventim? Laat ons je ervaring met Eventim weten!
Beoordeel Eventim

Adres Eventim klantenservice

Marktplein 108
Hoofddorp
Rapportcijfer Eventim klantenservice: 5.4

Rapportcijfer is gebaseerd op 12 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Eventim klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Eventim klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Eventim Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Eventim klantenservice?

12 reviews over “Eventim”

  1. Rapportcijfer: 2

    Geen reactie, te lang in wachtrij en dus wordt het giga duur.