Fraai Buiten

 klantenservice

Over Fraai Buiten

Fraai Buiten is een tuinmeubelwinkel gevestigd in Groningen. De missie van Fraai Buiten is om terrassen en tuinen uitzonderlijk te maken. Door vooral designproducten aan te bieden, wil zij het buitenleven bijzonder maken. Fraai Buiten heeft echter niet de ambitie om marktleider te worden op het gebied op tuinmeubelen, wel wil zij de autoriteit zijn op het gebied van onderscheidende tuinmeubelen.
Het assortiment van Fraai Buiten bestaat uit design tuinmeubelen, en accessoires voor in de tuin. Voor de tuinmeubelen kunt u denken aan materialen zoals hout, aluminium, kunststof en metaal. Daarbij biedt Fraai Buiten ook de bekende designmerken zoals Fermob, Houe, Solero en Jan Kurtz aan. De artikelen zijn allemaal geselecteerd en samengesteld met het oog op duurzaamheid en kwaliteit.
In haar showroom in het Woonforum van Groningen, kunt u een ruime selectie van het assortiment van Fraai Buiten bekijken, en tevens inspiratie opdoen voor uw tuin of bijvoorbeeld horecagelegenheid. Daarbij kunt u uzelf altijd van deskundig advies laten voorzien door één van de medewerkers, of een plan op laten stellen door de tuinarchitect.
Naast haar showroom heeft Fraai Buiten ook een online webshop waarin zij haar gehele assortiment aanbiedt. U kunt dus gemakkelijk vanuit huis nieuw meubilair voor uw tuin bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Dit is bij bestellingen van boven de €79,- geheel gratis. Daarbij hoeft u niet al meteen te betalen bij uw bestelling, dit kan tot twee weken nadat u heeft besteld. In het geval dat u binnen deze twee weken zich bedenkt, kunt u uw bestelling weer geheel kosteloos retourneren aan Fraai Buiten.

Contact

Voor vragen kunt u altijd de klantenservice van Fraai Buiten per telefoon bereiken via telefoonnummer 050 – 2806625. De klantenservice is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 (op donderdag is dit tot 21.00 uur), op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur, en tenslotte op zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Helaas is de klantenservice op maandagen gesloten. Tevens kunt u digitaal contact opnemen met Fraai Buiten, dit doet u door een e-mailbericht sturen naar info@fraai-buiten.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. De klantenservice streeft ernaar om u zo spoedig mogelijk te antwoorden. Daarbij kunt u ook altijd uw vragen via de sociale media stellen. Fraai Buiten is actief op zowel Facebook als Twitter.
Het hoofdkantoor en de showroom van Fraai Buiten is gevestigd op Peizerweg 72-C, 9727 AK Groningen. In het geval dat u Fraai Buiten per post wenst te contacteren, kunt u uw brief adresseren naar voornoemd adres.

Contact met Fraai Buiten

Openingstijden Fraai Buiten klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Fraai Buiten klantenservice

Contact met Fraai BuitenNummer
Algemeen050–2806625

Overige contactmogelijkheden Fraai Buiten klantenservice

Fraai Buiten opzeggen

Fraai Buiten direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fraai buiten.

Fraai Buiten ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Fraai Buiten? Laat ons je ervaring met Fraai Buiten weten!
Beoordeel Fraai Buiten

Adres Fraai Buiten klantenservice

Peizerweg 72-c
Groningen

Laat ons je ervaring met de Fraai Buiten klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Fraai Buiten klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Fraai Buiten Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Fraai Buiten klantenservice?