Just Eat

 klantenservice

Over Just Eat

Just Eat is een online service die bemiddelt tussen afhaalrestaurants en klanten. Just Eat is in Denemarken als internationale organisatie gestart in 2000. Inmiddels is Just Eat actief in België, Brazilië, Canada, Groot Brittannië, Frankrijk, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zwitserland. Samen vormen zij de Just Eat Group. Just Eat is inmiddels uitgegroeid tot de grootste internetwinkel op het gebied van online eten bestellen bij afhaal- en bezorgrestaurants. De website van Just Eat biedt toegang tot meer dan 40.000 restaurants. En dat aantal neemt alleen nog maar verder toe. Klanten kunnen via de website van Just Eat zoeken naar afhaalrestaurants in de buurt en meteen een bestelling plaatsen. Klanten kunnen er voor kiezen de bestelling zelf op te halen of te laten bezorgen.

Werkwijze

Just Eat maakt het voor klanten makkelijk om overzichtelijk al het afhaal eten in de buurt te bekijken en snel en makkelijk online te bestellen. Betalen kan met iDeal, creditcard of cash aan de deur. Just Eat ondersteunt de aangesloten restaurants bij de bedrijfsvoering door te zorgen voor goede prijzen en deals. Als restaurant kan er zo geld bespaard worden, goede service geboden worden en worden er meer klanten bereikt. Het bedrijf werkt met de ‘Just-Connect’ Technologie, dit is een box in het restaurant waarmee het restaurant direct de bestelling van een klant via Just Eat kan accepteren, weigeren of een andere bezorgtijd kan voorstellen. Klanten zien dit direct terug op hun computerscherm via de website van Just Eat, zo weten klanten direct waar ze aan toe zijn.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 030 744 00 60 van maandag tot en met zondag van 11:00 tot 23:00. Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft kunt u ook contact op nemen via het e-mailadres info@justeat.nl. Als u hulp nodig heeft bij het bestellen via de website kunt u het beste eerst kijken op de Hulp Pagina op de website. Het is via de website ook mogelijk om direct via chat in contact te komen met een medewerker. De chat is dagelijks beschikbaar van 17:00 tot 23:00. Als u liever schriftelijk contact op neemt met Just Eat kunt u er ook voor kiezen een brief te sturen. Het postadres van Just Eat in Nederland is Vleutenseweg 386, 3532 HW, Utrecht. Just Eat is ook actief op onder andere Facebook en Twitter. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Just Eat.

Contact met Just Eat

Openingstijden Just Eat klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -23:00
Dinsdag
09:00 -23:00
Woensdag
09:00 -23:00
Donderdag
09:00 -23:00
Vrijdag
09:00 -23:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Just Eat klantenservice

Contact met Just EatNummer
Algemeen030 - 744 00 60

Overige contactmogelijkheden Just Eat klantenservice

Just Eat opzeggen

Just Eat direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/just eat.

Just Eat ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Just Eat? Laat ons je ervaring met Just Eat weten!
Beoordeel Just Eat

Adres Just Eat klantenservice

Vleutenseweg 386
Utrecht

Laat ons je ervaring met de Just Eat klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Just Eat klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Just Eat Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Just Eat klantenservice?