Olliewood

 klantenservice

Over Olliewood

Olliewood is een Nederlandse online winkel voor kleding voor baby’s en kinderen. De webwinkel werd opgericht in 2001 en is inmiddels onderdeel geworden van Kixx Online, één van de grootste webwinkels op het gebied van kinderkleding.
Het assortiment van Olliewood is zeer gevarieerd en geschikt voor kinderen tussen de leeftijd van 0 tot 12 jaar. In haar collectie biedt Olliewood niet alleen de nieuwste kledingcollecties aan, maar ook zogenaamde overjarige mode. Dit is geen tweedehandskleding, maar kleding uit eerdere collecties. Merken voor meisjeskleding waar u zoal aan kunt denken zijn Cakewalk, Dress like Flo, Mim-Pi en Quapi voor alledaagse kleding, en Le Chic, Jottum, NoNo en Porto Azul voor speciale gelegenheden. Voor jongens biedt Olliewood onder andere merken zoals Vingino, Indian Blue Jeans, Bor*z, Tumble ’N Dry, Baker Bridge, Z8 en Sevenoneseven. Voor elke stijl, van sportief tot klassiek, biedt Olliewood passende kinderkleding. Naast bovenkleding heeft Olliewood ook een ruime selectie van nachtkleding, ondergoed, accessoires en speelgoed. Voor inspiratie heeft Olliewood haar eigen Instagram-pagina (instagram.com/OlliewoodNL), waarop zij regelmatig ideeën voor outfit-combinaties plaatst.
Wanneer u op een werkdag vóór 16.00 uur een bestelling plaatst bij Olliewood, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. De verzendkosten zijn €3,95, ongeacht het aantal artikelen dat u heeft besteld. U kunt gemakkelijk uw bestelling online betalen via iDeal, PayPal, Mastercard of VISA, of achteraf betalen met AfterPay of Klarna.
Bovendien is Olliewood aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een keurmerk dat door de Consumentenbond wordt gesteund en houdt in dat u altijd veilig en zonder zorgen kunt online winkelen en betalen bij Olliewood.
Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwe collecties kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Olliewood, dit kunt u doen via de website.

Contact

Voor een antwoord op al uw vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Olliewood via telefoonnummer 072 – 7440056. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval dat u Olliewood per e-mail wenst te contacteren, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@olliewood.nl. De klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter.
Indien u uw bestelling retour wilt zenden, kunt u het pakket samen met de retourbon terug zenden aan Olliewood, Postbus 4600, 1700 AX Heerhugowaard.
Het hoofdkantoor van Olliewood is gevestigd op Newtonstraat 46, 1704 SB Heerhugowaard.

Contact met Olliewood

Openingstijden Olliewood klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Olliewood klantenservice

Contact met OlliewoodNummer
Algemeen072-7440056

Overige contactmogelijkheden Olliewood klantenservice

Olliewood opzeggen

Olliewood direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/olliewood.

Olliewood ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Olliewood? Laat ons je ervaring met Olliewood weten!
Beoordeel Olliewood

Adres Olliewood klantenservice

Newtonstraat 46
Heerhugowaard

Laat ons je ervaring met de Olliewood klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Olliewood klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Olliewood Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Olliewood klantenservice?