Trekkinn

Trekkinn is een online outdoor winkel, die onderdeel is van het bedrijf Tradeinn Retail Services. Onder dit bedrijf vallen meerdere winkels die elk gespecialiseerd zijn in sportartikelen. Dagelijks worden er duizenden bestellingen verstuurd naar meer dan 200 landen over de hele wereld. Bij Trekkinn vindt u alles voor uw outdoor uitrusting in een zeer breed en gevarieerd assortiment dat zo’n 700 merken en meer dan 200.000 artikelen omvat. Daarbij hanteert Trekkinn een laagste prijs garantie, zodat u uw uitrusting tegen de beste prijs kunt kopen. Ook kunnen bestelde producten binnen 30 dagen geruild worden. In 2012, 2013 en 2014 werd Trekkinn onderscheiden als Retailer of the Year door de E-Commerce Awards for Excellence.

Alle bekende outdoor merken onder één dak

Bij Trekkinn kunt u kiezen uit een zeer ruim aanbod van topmerken. U vindt hier producten van bekende merken, zoals The North Face, Salomon, Garmin, Lowe Alpine, Merrell, Berghaus, Odlo, Oakley, Helly Hansen, Osprey en vele andere. In de webshop worden artikelen aangeboden voor bergwandelingen en trektochten. U kunt hier dus terecht voor bijvoorbeeld wandelschoenen, rugzakken, wandelstokken, drinkflessen en waterzakken. Maar ook voor de juiste wandelkleding en een complete kampeeruitrusting, zoals tenten, slaapmatjes en slaapzakken, bent u bij Trekkinn aan het goede adres.

Contact

Op werkdagen tussen 9:30 en 13:30 uur en tussen 15:00 en 22:00 uur kunt u Trekkinn bereiken op telefoonnummer +31 85 8881 507. Voor vragen of klachten over uw bestelling wordt u gevraagd uw bestelnummer bij de hand te houden, zodat uw vraag snel afgehandeld kan worden. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Het streven is om uw bericht op werkdagen binnen 12 uur te beantwoorden. Voor meer informatie over Trekkinn kunt u het bedrijf volgen via diverse sociale media.

Instagram: https://www.instagram.com/tradeinnxperience/
YouTube: https://www.youtube.com/user/TradeinnTV

Openingstijden Trekkinn klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Trekkinn

Telefoonnummer Trekkinn klantenservice

Telefoonnummer
031 85 8881 507
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Trekkinn klantenservice

C/ Pirineus
917460 Celrà, (Girona), Spanje

E-mailadres Trekkinn klantenservice

E-mailadres
onbekend

Trekkinn opzeggen

Trekkinn direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/trekkinn.

Trekkinn ervaringen

12 ervaringen.

12 gedachten over “Trekkinn”

  1. Ontgoochelend

    Het bedrijf is is niet te vertrouwen. Komt in de buurt van oplichterij. Hechten geen enkel belang aan een goede klantenservice. Als je belt via het Nederlandse nummer kom je in India terecht.

    Waarschijnlijk bedrijfsvoerders die liefst zo snel mogelijk stinkend rijk willen worden

  2. Is niet te bereiken op de gepubliceerde tijden!!!! Begrijpen in de chat het Engels niet. Krijg steeds dezelfde verwijzing naar de website die ik zelf ook al had gevonden!!!!!
    Kortom Slecht!!!

Plaats een reactie