Gemeente Gemert-Bakel

Over de gemeente Gemert-Bakel

De gemeente Gemert-Bakel is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant en tevens in het hoogveengebied de Peel. Het inwonersaantal van de gemeente ligt zo rond de 29.500 inwoners, welke zijn verdeeld over een oppervlakte van meer dan 123 vierkante kilometer. De gemeente bestaat uit zeven verschillende dorpskernen, te weten: Bakel, Gemert, Handel, Milheeze, De Mortel, De Rips en Elsendorp.
In Gemert staat het bekende Kasteel van Gemert, welke uit de veertiende eeuw stamt. Dit kasteel staat middenin het centrum aan het Ridderplein (waar ook het gemeentehuis gevestigd is). In het begin van de jaren 2000 dreigde het kasteel te worden verkocht en in commerciële handen te vallen, maar na veel protest van de inwoners van Gemert bracht de gemeente uiteindelijk toch een bod uit.

Contact

In het geval dat u een vraag, klacht of een suggestie voor of over de gemeente Gemert-Bakel heeft, kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 0492 – 378500. De klantenservice is bereikbaar op maandag tussen 9.00 en 19.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Tevens is het mogelijk om de klantenservice per fax te contacteren, dit doet u door uw brief te versturen naar faxnummer 0492 – 366325. Indien u de gemeente Gemert-Bakel digitaal wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar gemeente@gemert-bakel.nl, of door een bericht via de sociale media naar de gemeente te sturen. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast is het ook mogelijk om schriftelijk contact op te nemen met de gemeente Gemert-Bakel, dit doet u door uw brief te adresseren aan Postbus 10.000, 6430 DA Gemert.
Tevens is het mogelijk om langs te komen op het gemeentehuis van de gemeente Gemert-Bakel, deze is gevestigd op Ridderplein 1, 5421 CV Gemert. Het gemeentehuis is geopend van maandag tussen 9.00 en 19.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur, en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Het gemeentehuis werkt echter alleen op afspraak, dit betekent dus ook dat u voor kleinere zaken zoals het afhalen van een aangevraagd paspoort of rijbewijs van te voren een afspraak dient te maken. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via het digitaal loket van de gemeente Gemert-Bakel maken op de website of door te bellen naar de klantenservice van de gemeente via eerdergenoemd telefoonnummer.

Openingstijden Gemeente Gemert-Bakel klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -19:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gemeente Gemert-Bakel

Telefoonnummer Gemeente Gemert-Bakel klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Gemeente Gemert-Bakel klantenservice

Ridderplein 1
Gemert

E-mailadres Gemeente Gemert-Bakel klantenservice

Gemeente Gemert-Bakel opzeggen

Gemeente Gemert-Bakel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente gemert-bakel.

Gemeente Gemert-Bakel ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie