Gemeente Hengelo

 klantenservice

<h2>Over de gemeente Hengelo</h2>

De gemeente Hengelo is gelegen in het zuidoosten van de provincie Overijssel en maakt deel uit van de regio Twente. De provincie telt meer dan 81.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 62 vierkante kilometer. De gemeente Hengelo is na Enschede naar inwonersaantal de grootste plaats van Twente.

De gemeente Hengelo bestaat uit naast hoofdplaats Hengelo ook uit de kernen Beckum en Oele, en buurtschap Woolde. De gemeente Hengelo heeft vriendschapsbanden met Emsdetten in Duitsland, Pilsen in Tsjechië en Ogre in Letland.

<h2>Contact</h2>

In het geval dat u een vraag, klacht, suggestie of opmerking heeft voor of over de gemeente Hengelo, kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van de gemeente via telefoonnummer 14 074. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Indien u vanuit het buitenland belt kunt u bellen naar telefoonnummer 0031 742459876. Indien u liever digitaal contact wilt opnemen met de gemeente Hengelo, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website van de gemeente in te vullen, een e-mailbericht te sturen naar gemeente@hengelo.nl of door een bericht achter te laten op één van de social media pagina’s van de gemeente. De klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Tevens is het natuurlijk mogelijk om per post contact op te nemen met de gemeente, hiervoor kunt u uw brief adresseren aan Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Schriftelijke berichten worden binnen zes weken in behandeling genomen.

U kunt uiteraard ook altijd in persoon langskomen op het stadhuis van de gemeente Hengelo is gevestigd op Burgemeester Jansenplein 1, 7551 EC Hengelo. Hier vindt u de balies van het Publieksplein. De balies zijn van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. Tijdens deze openingsuren kunt u zowel met als zonder afspraak binnenlopen. Op dinsdag en donderdag zijn er extra avondopenstellingen van 16.30 tot 20.00 uur, hiervoor dient u wel van te voren een afspraak te maken. Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel via de website van de gemeente Hengelo maken of door te bellen naar de klantenservice via eerdergenoemd telefoonnummer.

Het stadskantoor van de gemeente Hengelo is gevestigd op Hazenweg 121, 7556 BM Hengelo. Hier vindt u de balies Vergunningen en Sociale Zaken. Deze balies zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur, en werken enkel op afspraak. Een afspraak kunt u maken via de website of door te bellen naar 074 – 2459647 (balie Vergunningen) of 074 – 2459767 (balie Sociale Zaken).

Contact met Gemeente Hengelo

Openingstijden Gemeente Hengelo klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gemeente Hengelo klantenservice

Contact met Gemeente HengeloNummer
Algemeen14 074

Overige contactmogelijkheden Gemeente Hengelo klantenservice

Gemeente Hengelo opzeggen

Gemeente Hengelo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gemeente hengelo.

Gemeente Hengelo ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gemeente Hengelo? Laat ons je ervaring met Gemeente Hengelo weten!
Beoordeel Gemeente Hengelo

Adres Gemeente Hengelo klantenservice

Burgemeester Jansenplein 1
Hengelo
Rapportcijfer Gemeente Hengelo klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gemeente Hengelo klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gemeente Hengelo klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gemeente Hengelo Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gemeente Hengelo klantenservice?

1 reviews over “Gemeente Hengelo”

  1. Rapportcijfer: 8

    Op maandag j.l. heb ik reeds telefonisch telefonisch bij u gemeld dat mijn vrouw op zaterdag, 26 februari j.l. is gevallen op de nieuwe locatie van de warenmarkt op het Stationsplein, zij is gestruikeld over een van de overkappingen, die als bescherming over de elektriciteitskabels zijn gelegd. Hoewel deze overkappingen oranje zijn gekleurd is het lastig in te schatten hoe hoog ze zijn. Door de val heeft mijn vrouw het montuur van haar bril beschadigd en is een armbandje kapot gegaan, verder heeft ze nog last van pijnlijke handen.
    Onze opticien schat de kosten voor een vervangend montuur op € 180, de glazen kunnen worden overgezet. Het armbandje kan niet gerepareerd worden, het heeft € 55 gekost.