BoekUwHotel

 klantenservice

Over Boekuwhotel

Boekuwhotel is een website waar u hotels in Europa online kunt boeken. Het bedrijf is actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Spanje en Engeland. Boekuwhotel fungeert als een online promotiekanaal voor hotels. De reserveringen geschieden altijd rechtstreeks in de hotels, aan prijzen die door de hotels zelf worden vastgelegd. Er worden geen kosten gerekend voor het gebruik van de website. Op Boekuwhotel.nl kunt u een grote variëteit aan hotels boeken, van kleine bed & breakfasts tot grote luxehotels. Zowel zakenreizigers als vakantiegangers maken gebruik van de website. Een groot voordeel daarvan is dat u geen reserveringskosten hoeft te betalen.

Aanbod

Boekuwhotel biedt ongeveer 5.000 verschillende hotels aan door heel Europa. Op de website staan een overzicht van alle ‘toppers’, dit zijn de hotels die de beste prijs kwaliteit verhouding hebben en het populairst zijn onder klanten. Onder het kopje ‘promoties’ op de website van Boekuwhotel vindt u de hotels waar u met korting naar toe kunt. Veiligheid en beveiliging staan in een hoog vaandel bij Boekuwhotel. Uw persoonlijke gegevens worden extra beveiligd via een beveiligingsinscriptie. Uw gegevens worden altijd volledig versleuteld en gecodeerd verzonden waardoor u zonder enige zorgen kunt surfen.

Werkwijze

Op de website van Boekuwhotel kunt u zoeken naar voor u geschikte hotels. U kunt kiezen uit verschillende hotels in onder andere Antwerpen, Brussel, Parijs en Londen. Als u een hotel gevonden heeft dat u aanspreekt op Boekuwhotel, kiest u een vertrek en aankomstdatum. U ziet gelijk een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen. Het is ook mogelijk om reviews te lezen van eerdere klanten, zodat u een beter beeld heeft van het hotel. Hotels die gebruik maken van Boekuwhotel, plaatsen altijd de laagste actuele tarieven bij hun kamers en rekenen geen reserveringskosten aan. De bevestigingsmail met uw reserveringsnummer die u ontvangt na het boeken via Boekuwhotel, is het bewijs dat uw reservering is geplaatst. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren.

Contact

De klantenservice van Boekuwhotel is te bereiken op het telefoonnummer +32 (0)489 8895192 van maandag tot en met zondag, dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar. Als u vragen heeft over Boekuwhotel, reserveringen of de website kunt u deze ook stellen via het contactformulier op de website. Via het contactformulier kunt u ook overige opmerkingen of suggesties doorgeven. Tevens is het mogelijk om uw vraag of opmerking direct te mailen via het e-mailadres info@bookyourhotel.org. Boekuwhotel is actief op sociale media. Via Facebook en Twitter kunt u op de hoogte blijven van acties en het laatste nieuws rond Boekuwhotel. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Boekuwhotel op de website om niks te missen.

Contact met BoekUwHotel

Openingstijden BoekUwHotel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers BoekUwHotel klantenservice

Contact met BoekUwHotelNummer
Algemeen0489 - 88 95 19

Overige contactmogelijkheden BoekUwHotel klantenservice

BoekUwHotel opzeggen

BoekUwHotel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/boekuwhotel.

BoekUwHotel ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met BoekUwHotel? Laat ons je ervaring met BoekUwHotel weten!
Beoordeel BoekUwHotel

Adres BoekUwHotel klantenservice

Laat ons je ervaring met de BoekUwHotel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de BoekUwHotel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel BoekUwHotel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de BoekUwHotel klantenservice?