Jiba

Over Jiba

Jiba is een Nederlandse reisbemiddelaar, die onderdeel uitmaakt van de reisorganisatie Sundio Groep. Jiba is een merknaam binnen deze organisator. De reisbemiddelaar maakt geen gebruik van reisbureaus, waardoor het mogelijk is om zeer scherpe prijzen te hanteren. Jiba verkoopt haar vakanties alleen via de website aan consumenten.
Jiba biedt zonvakanties aan in diverse landen rond de Middellandse Zee en in Noord-Afrika. In Europa kunt u op vakantie naar Bulgarije, Cyprus, Griekenland, Italië, Kroatië, Malta, Portugal, Spanje en Turkije. Buiten Europa kunt u reizen naar Egypte, Gambia, Kaapverdië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Jiba vliegt met diverse luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen. De meeste vluchten vertrekken vanaf Schip, maar voor enkele bestemmingen is het ook mogelijk om vanaf andere luchthavens in Nederland, België of Duitsland te vertrekken.
Naast het boeken van normale (zon)vakanties kunt u bij Jiba ook groepsreizen boeken. De reisbemiddelaar is gespecialiseerd in het organiseren van reizen voor groepen vanaf 20 personen. Door ervaring en deskundigheid kan Jiba een geweldige vakantie organiseren. Net als de gewone vakanties zijn ook de groepsreizen voordelig, maar volledig verzorgd.

Er is op de vakantiebestemmingen geen reisleider van Jiba aanwezig. Op iedere bestemming is wel een plaatselijke vertegenwoordiger aanwezig.
Jiba houdt met haar reizen rekening met duurzaam toerisme. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met het milieu, mensen, natuur en cultuur.

Contactgegevens

Jiba is gevestigd aan de Bahialaan 2 in Rotterdam. De reisbemiddelaar is alleen op afspraak te bezoeken. Voor vragen, informatie of opmerkingen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met Jiba. De telefonische klantenservice is bereikbaar op 0900-0802 op maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00. Daarnaast is de klantenservice op zaterdag bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur. U kunt een e-mail sturen naar info@jiba.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 1439, 3000 BK Rotterdam.

Openingstijden Jiba klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -17:00
Zondag
gesloten
Jiba

Telefoonnummer Jiba klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 08 02
Belkosten
€ 0,70 per gesprek

Adres Jiba klantenservice

Bahialaan 2
Rotterdam

E-mailadres Jiba klantenservice

E-mailadres

Jiba opzeggen

Jiba direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jiba.

Jiba ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie