Jiba

 klantenservice

Over Jiba

Jiba is een Nederlandse reisbemiddelaar, die onderdeel uitmaakt van de reisorganisatie Sundio Groep. Jiba is een merknaam binnen deze organisator. De reisbemiddelaar maakt geen gebruik van reisbureaus, waardoor het mogelijk is om zeer scherpe prijzen te hanteren. Jiba verkoopt haar vakanties alleen via de website aan consumenten.
Jiba biedt zonvakanties aan in diverse landen rond de Middellandse Zee en in Noord-Afrika. In Europa kunt u op vakantie naar Bulgarije, Cyprus, Griekenland, Italië, Kroatië, Malta, Portugal, Spanje en Turkije. Buiten Europa kunt u reizen naar Egypte, Gambia, Kaapverdië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Jiba vliegt met diverse luchtvaartmaatschappijen naar de vakantiebestemmingen. De meeste vluchten vertrekken vanaf Schip, maar voor enkele bestemmingen is het ook mogelijk om vanaf andere luchthavens in Nederland, België of Duitsland te vertrekken.
Naast het boeken van normale (zon)vakanties kunt u bij Jiba ook groepsreizen boeken. De reisbemiddelaar is gespecialiseerd in het organiseren van reizen voor groepen vanaf 20 personen. Door ervaring en deskundigheid kan Jiba een geweldige vakantie organiseren. Net als de gewone vakanties zijn ook de groepsreizen voordelig, maar volledig verzorgd.

Er is op de vakantiebestemmingen geen reisleider van Jiba aanwezig. Op iedere bestemming is wel een plaatselijke vertegenwoordiger aanwezig.
Jiba houdt met haar reizen rekening met duurzaam toerisme. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met het milieu, mensen, natuur en cultuur.

Contactgegevens

Jiba is gevestigd aan de Bahialaan 2 in Rotterdam. De reisbemiddelaar is alleen op afspraak te bezoeken. Voor vragen, informatie of opmerkingen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met Jiba. De telefonische klantenservice is bereikbaar op 0900-0802 op maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00. Daarnaast is de klantenservice op zaterdag bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur. U kunt een e-mail sturen naar info@jiba.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 1439, 3000 BK Rotterdam.

Contact met Jiba

Openingstijden Jiba klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Jiba klantenservice

Contact met JibaNummer
Algemeen0900 - 08 02

Overige contactmogelijkheden Jiba klantenservice

Jiba opzeggen

Jiba direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jiba.

Jiba ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Jiba? Laat ons je ervaring met Jiba weten!
Beoordeel Jiba

Adres Jiba klantenservice

Bahialaan 2
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Jiba klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Jiba klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Jiba Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Jiba klantenservice?