Lidl Reizen

Lidl biedt u tegenwoordig behalve goedkope en kwalitatief hoogwaardige boodschappen ook een divers reisaanbod aan. De in 1930 opgerichte Duitse supermarkt werkt samen met verschillende, betrouwbare reispartners om u van onvergetelijke vakanties tegen de scherpste prijzen te laten genieten. Dit kunnen zowel auto- als vliegvakanties betreffen. De reizen die u bij Lidl reizen kunt boeken, beperken zich niet tot Europa. U vindt op de website reizen naar diverse andere continenten. Of u nu een liefhebber bent van autovakanties, rondreizen, zonvakanties, verre reizen, stedentrips of cruises, bij Lidl vindt u altijd een aanbieding naar uw smaak. Boekingen maakt u online of telefonisch via de klantenservice.

Lidl reizen treedt op als bemiddelaar

Lidl Digital International GmbH & Co. KG functioneert als reisagent, wat inhoudt dat het bemiddelt tussen u als klant en de daadwerkelijke aanbieders van het reisproduct van uw keuze. Een van de bekendste samenwerkingen tussen Lidl reizen en een reisaanbieder is die met Rent-a-Tent. Deze aanbieder biedt u vakanties op campings in heel Europa. Lidl reizen is er voor klanten die er met een beperkt budget toch even tussenuit willen. De prijs-kwaliteit verhouding wordt door klanten als sterk ervaren.

Contact met Lidl reizen

Lidl reizen heeft als doel om u de mooiste vakanties tegen de scherpste prijzen aan te bieden. Mocht u ondanks dat onverhoopt een klacht hebben, of een vraag of opmerking hebben over een vakantie of Lidl reizen in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit doet u telefonisch middels het nummer 0800 0250024. Het bellen naar dit nummer is vanaf een vaste lijn altijd gratis. Belt u met uw mobiele telefoon, dan kan het zijn dat uw eigen provider kosten in rekening brengt. Naast telefonisch contact met een medewerker van de klantenservice kunt u ook uw gegevens op het contactformulier op de website achterlaten.

Instagram: https://www.instagram.com/lidlnederland/?hl=nl

Openingstijden Lidl Reizen klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:30
Dinsdag
09:00 -18:30
Woensdag
09:00 -18:30
Donderdag
09:00 -18:30
Vrijdag
09:00 -18:30
Zaterdag
09:30 -15:30
Zondag
09:30 -15:30
Lidl Reizen

Telefoonnummer Lidl Reizen klantenservice

Telefoonnummer
0800 0250024
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Lidl Reizen klantenservice

E-mailadres Lidl Reizen klantenservice

E-mailadres
onbekend

Lidl Reizen opzeggen

Lidl Reizen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/lidl reizen.

Lidl Reizen ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Lidl Reizen”

  1. Wij hebben onze autovakantie naar België via Lidl reizen gekocht. Het was fantastisch. We zijn goed geholpen en we waren ook een stuk voordeliger uit. Dank daarvoor. Groet, Evert.

  2. Top! WIntersportje geboekt via Lidl. Vorig jaar ook gedaan. Is heel goed bevallen

  3. Wij zijn met het hele gezin via Lidl Reizen op vakantie gegaan. Dit is ontzettend goed bevallen en we konden de reis elders niet goedkoper vinden. Heel fijn!

  4. Leuke en goedkope vakanties. Heel goed aanbod voor wanneer je voor een prikkie op vakantie wil. Wij hebben dit 1x gedaan en is uitstekend bevallen.

  5. Top winkel, nu hebben wij deze zomer ook onze vakantie via lidl reizen geboekt. Dit is zo goed bevallen dat wij dit volgend jaar ook gaan doen. Of wellicht een wintersport? 😀

  6. Wij kijken ieder jaar uit naar de zomeraanbiedingen van Lidl Reizen! Super goede aanbiedingen en hele goede service

Plaats een reactie