Weekendjeweg

 klantenservice

Over weekendjeweg.nl

Weekendjeweg.nl is een online aanbieder van verschillende vakanties en reisjes. Op de website kunnen bezoekers een keuze maken tussen verschillende categorieën. Zo kunnen de bezoekers een keuze maken tussen de categorie hotels, bungalows, last minutes, cadeau card en stedentrips. Binnen deze categorieën kan de bezoeker wederom zijn voorkeur selecteren en daaruit uiteindelijk een keuze maken. Bezoekers kunnen ook later terug komen op de website en weer verder gaan met hun selectie. De mogelijkheid bestaat op de website om hotels op te slaan.
Het bedrijf is in 1999 gestart. Inmiddels zijn er meer dan 2000 hotels en ongeveer 550 bungalowparken bij aangesloten. De reizen zijn te boeken naar verschillende steden in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Het zijn voordelige korte vakanties die worden aangeboden. Momenteel is er ook een cadeaukaart in omloop, die kan worden verkregen bij meer dan 4000 verkooppunten. Op de website van weekendjeweg.nl kan er meer informatie worden gevonden over de cadeau kaart. Het is ook mogelijk om op de website het saldo van de cadeaukaart te checken.
Weekendjeweg.nl is onderdeel van Bookit. Bookit is een dochter van Holidaybreak Limited. Cox & Kings, is daarvan eigenaar. Cox&Kings staat bekend als de oudste touroperator in de wereld. Bookit heeft de beschikking over verschillende websites. Zo zijn de websites weekendjeweg.nl, nachtjeweg.nl, bungalows.nl, bungalowtrips,nl, weekendjeweg.be en kerstmarkten.nl onderdeel van Bookit.
Bij Weekendjeweg.nl werken ongeveer 70 mensen. Weekendjeweg.nl is uitgeroepen tot beste website van het jaar in de Categorie Reizen in 2004, 2006 en 2007. Deze prijs wordt door het publiek bepaald. In 2012 behoorde Bookit tot de top 3 van beste touroperators van Nederland. Deze prijs werd uitgereikt door het blad Reisrevue in Nederland en werd bepaald door het aantal bezoekers die daadwerkelijk met een weekend weg zijn gegaan via de websites van Bookit. De WUA! hjeeft daarnaast onderzoek gedaan naar de website die het best werd bezocht voor het online boeken van een hotel. De websites van Bookit behaalde het beste resultaat.

Contact

De klantenservice van weekendjeweg is te bereiken op het telefoonnummer 0900-8079. De kosten van het gesprek zijn €1,- en het telefoonnummer is te bereiken op werkdagen van 9.00 uur tot 21.00 uur. Ook is het telefoonnummer bereikbaar in het weekend en op feestdagen van 9.30 uur tot 18.00 uur. Mocht u in het buitenland zijn, kunt u weekendjeweg bereiken op het telefoonnummer 0031-204564236. Er is een online contactformulier dat ingevuld kan worden op de website. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Van Heuven Goedhartlaan 935a, 1181 LD Amstelveen. Ook is het mogelijk per post contact op te nemen met weekendje weg. Het postadres is postbus 654, 1180 AR Amstelveen. Per fax kan tevens contact worden opgenomen met de klantenservice van weekendjeweg, op het nummer 020-4564050.

Contact met Weekendjeweg

Openingstijden Weekendjeweg klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -22:00
Dinsdag
09:00 -22:00
Woensdag
09:00 -22:00
Donderdag
09:00 -22:00
Vrijdag
09:00 -22:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Weekendjeweg klantenservice

Contact met WeekendjewegNummer
Algemeen0900 - 80 79

Overige contactmogelijkheden Weekendjeweg klantenservice

Weekendjeweg opzeggen

Weekendjeweg direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/weekendjeweg.

Weekendjeweg ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Weekendjeweg? Laat ons je ervaring met Weekendjeweg weten!
Beoordeel Weekendjeweg

Adres Weekendjeweg klantenservice

Van Heuven Goedhartlaan 935a
Amstelveen
Rapportcijfer Weekendjeweg klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Weekendjeweg klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Weekendjeweg klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Weekendjeweg Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Weekendjeweg klantenservice?

1 reviews over “Weekendjeweg”

  1. Rapportcijfer: 2

    Klanten service niet te bereiken, wanneer gezegd blijf aan de lijn wordt wordt je er gelijk uitgegooid.
    dat ik moet wachten weet ik maar dat de verbinding dan gelijk wordt verbroken vind ik een zeer kwalijke zaak