Wiesen Restaurant

 klantenservice

Wiesen Restaurant

Het Wiesen Restaurant is een sterrenrestaurant dat is gevestigd in Eindhoven. Het restaurant heeft een gevarieerd aanbod van verschillende menu’s. Allereerst is er een verrassingsmenu, waarbij u niet weet wat u voorgeschoteld krijgt. Het 3 gangen verrassingsmenu kost €36,50, het 4 gangen verrassingsmenu kost €46,50 en het 5 gangen verrassingsmenu kost €56,50. Daarnaast is er een tapasmenu bij het Wiesen Restaurant. Dit bestaat uit zes tot acht gerechtjes. Dit menu is beschikbaar vanaf €62,50. Voor een uitgebreid overzicht van het menu van het Wiesen Restaurant, kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.wiesen-restaurant.nl.
Het is ook mogelijk om zakelijk te lunchen bij het Wiesen Restaurant. Een zakelijke lunch met 2 gangen kost €54,50. Hiervoor krijgt u een aperitief, een 2 gangen menu, 2 gangen wijn/bier of fris en koffie/thee servies. Ook kunt u een 3 gangen lunch nuttigen bij het restaurant. De kosten hiervan zijn €69,50. Als laatste kunt u kiezen voor een 4 gangen lunch, die kost €79,50.

Contact

Het Wiesen Restaurant is gevestigd in Eindhoven aan de Kleine Berg 10. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Wiesen Restaurant. Telefonisch is het restaurant te bereiken op 040-2446666. Dit nummer is te bereiken tussen 12:00 uur en 14:30 en 17:30 tot 21:30. De keuken is geopend van 12:00 uur tot 14:30 uur voor de lunch en van 17:30 tot 21:30 voor het diner. Het restaurant is op zondag gesloten. Indien u het Wiesen Restaurant per mail wilt contacteren, kan dat door een mail te sturen naar info@wiesen-restaurant.nl. Het is tevens mogelijk om online te reserveren. Indien u speciale wensen heeft of met een grote groep wilt eten bij het Wiesen Restaurant, is het raadzaam even telefonisch contact op te nemen met het restaurant. Indien u online reserveert, dient u de volgende gegevens achter te laten: tijdstip, het aantal personen en de datum, uw naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en speciale wensen. Na de verzending van uw gegevens, dient Restaurant Wiesen een bevestiging te sturen. Nadat u de bevestiging heeft ontvangen, is uw reservering compleet.
Het Wiesen Restaurant is tevens actief op de sociale media. U kunt uw vragen stellen via Facebook: https://www.facebook.com/Restaurantwiesen,
Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Restaurant Wiesen. Dit kan op de website http://www.wiesen-restaurant.nl of bij het online reserveren. U dient dan te klikken op het knopje schrijf mij in voor de nieuwsbrief.

Contact met Wiesen Restaurant

Openingstijden Wiesen Restaurant klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
12:00 -21:30
Dinsdag
12:00 -21:30
Woensdag
12:00 -21:30
Donderdag
12:00 -21:30
Vrijdag
12:00 -21:30
Zaterdag
12:00 -21:30
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Wiesen Restaurant klantenservice

Contact met Wiesen RestaurantNummer
Algemeen040-2446666

Overige contactmogelijkheden Wiesen Restaurant klantenservice

Wiesen Restaurant opzeggen

Wiesen Restaurant direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/wiesen restaurant.

Wiesen Restaurant ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Wiesen Restaurant? Laat ons je ervaring met Wiesen Restaurant weten!
Beoordeel Wiesen Restaurant

Adres Wiesen Restaurant klantenservice

Kleine Berg 10
Eindhoven

Laat ons je ervaring met de Wiesen Restaurant klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Wiesen Restaurant klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Wiesen Restaurant Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Wiesen Restaurant klantenservice?