VVV-Venlo

VVV-Venlo is de lokale voetbalclub in Venlo. Het stadion biedt ruimte voor ongeveer 8000 mensen. In 2005 werd de naam van de hoofdsponsor meegenomen, waardoor het stadion momenteel de naam ‘Seacon stadion – De Koel’ heeft gekregen.

Wat moet u weten over VVV-Venlo

Er kunnen natuurlijk hele verhalen worden geschreven over de historie en huidige positie van VVV-Venlo, echter in deze blog bespreken wij slechts de belangrijkste punten.
In tegenstelling tot de meeste stadions, biedt het stadion van VVV-Venlo wel nog de mogelijkheid om staand te genieten van een webstrijd. Zoals u al kunt zien in het logo, is de kleur van VVV-Venlo geel en zwart. Online kunt u uw tickets bestellen voor de eerstvolgende wedstrijd. Hier kunt u kiezen tussen een clubcard of kaarten voor de uit- en thuiswedstrijden.
Verder is er online tevens een programma te vinden waarin het volledige schema van het team van VVV-Venlo is te vinden. In dit gedeelte vindt u tevens informatie over de huidige selectie en het trainingsschema. Voor een volledige voorbereiding raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in de webshop van VVV-Venlo. Hier is enorm veel merchandise te vinden met de kleuren zwart en geel. Hier kunt u voor uzelf, of voor uw kinderen gegarandeerd een cadeau vinden. Zo is er voor de kinderen een miniatuur versie van het stadion in vorm van lego. Aanvullend zijn er ‘console skins’ verkrijgbaar voor de controllers van een playstation 4. Dit zijn een soort van stickers dit uw playsation of controllers een nieuwe look geven, en dit nog wel in de kleuren van VVV-Venlo. Natuurlijk zijn er ook verschillende soorten kledingstukken verkrijgbaar met het logo en de kleuren van VVV-Venlo.

Stadion VVV-Venlo

Het stadion ligt net buiten het centrum van Venlo en is hiermee zeer eenvoudig te bereiken. Gezien de kleine loopafstand, is het zelfs mogelijk om naar het stadion te lopen.
Bezoekadres stadion: Seacon Stadion – De Koel – Kaldenkerkerweg 182 | 5915 AH Venlo

Bekijk hier het YouTube kanaal van VVV-Venlo.

Openingstijden VVV-Venlo klantenservice

Onbekend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
VVV-Venlo

Telefoonnummer VVV-Venlo klantenservice

Telefoonnummer
+31(0)77-3515806
Belkosten
lokaal tarief

Adres VVV-Venlo klantenservice

Postbus 947, Kaldenkerkerweg 182
5900 AX Venlo

E-mailadres VVV-Venlo klantenservice

E-mailadres
onbekend

VVV-Venlo opzeggen

VVV-Venlo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vvv-venlo.

VVV-Venlo ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “VVV-Venlo”

  1. Heerlijk, we zijn weer terug! Trouwe supporter met een clubkaart! Geniet altijd van deze club

  2. Super voetbalclub, speel er al jaren en het bevalt heel goed. VVV Venlo beste club van NEDERLAND 🙂

Plaats een reactie