Spar

 klantenservice

Over Spar

Spar is een supermarktketen, die is opgericht in 1932 door Adriaan van Well. Nederland zat destijds in een zware wereldcrisis. In deze periode zag Adriaan van Well een kans om een samenwerking aan te gaan met 16 van zijn afnemers. Hij creëerde hiermee voordeel op het gebied van centraal inkopen, gezamenlijke reclame, embleemvoering en frequent overleg. De samenwerking had een motto: ‘Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig’. De SPAR was toen geboren.

Spar-formule

Onder SPARHolding horen twee winkelformules: Spar en Attent. De Spar-formule wil winkels die zich bevinden in kleinere plaatsen. De winkels liggen altijd op loopafstand en worden bij voorkeur geleid door lokale ondernemers. De aanbod van services en diensten worden afgestemd op de omgeving. Alle Spar winkels zijn franchisers. De ondernemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen winkel. Zij dienen wel hierbij de algehele Spar-formule als uitgangspunten in acht te nemen. De ondernemer staat voornamelijk centraal in de buurtwinkel. Het gaat daarbij om betrokkenheid, servicegerichtheid, netheid en vriendelijkheid van de ondernemer en medewerkers. Er dient betrokkenheid te zijn voor de klanten en de buurt.

Attent-formule

De Attent-formule heeft overeenkomsten met de Spar-formule. Zij hebben eigen accenten en prijsproposities. Er zijn momenteel 105 Attent-winkels. Attent is een kleine maar eigentijdse supermarkt. Zij onderscheiden zich van andere supermarkten door nabijheid te koppelen aan een op de lokale markt en consument toegesneden pakket van levensmiddelen, diensten en services.

Over de grenzen

De formule sloeg aan bij een groot publiek. Vijf jaar na de oprichting sloten 13 nieuwe groothandelaren en 2.200 zelfstandige ondernemers zich aan bij de Spar. Er stonden in heel Nederland groothandels op basis van een samenwerkingsgedachte. In 1947 België was het eerste land over de grenzen waar een Spar winkel opent. Daarna volgde vele andere Europese landen. De Spar kent nu meer dan 12.000 winkels in 33 landen één van de grootste foodretailers ter wereld.

Contact

SPAR is te bereiken op het nummer: 00800-61033377. Hier kunnen klanten terecht voor eventuele vragen over producten of klachten. Het nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk op via de website een formulier in te vullen. Daarin kunnen klanten dan hun vraag of opmerking zetten. Mocht de klant het via de post willen doen dan kan dat opgestuurd worden naar SPAR Holding B.V.
t.a.v.: Klantenservice, Postbus 9090, 1800 GB Alkmaar. Het bezoekadres is SPAR Holding B.V.:
Zijlweg 18, 5145 NR Waalwijk. SPAR streeft ernaar om zo spoedig mogelijk reactie te geven.

Contact met Spar

Openingstijden Spar klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -19:00
Dinsdag
09:00 -19:00
Woensdag
09:00 -19:00
Donderdag
09:00 -19:00
Vrijdag
09:00 -19:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Spar klantenservice

Contact met SparNummer
Algemeen00800-61033377

Overige contactmogelijkheden Spar klantenservice

Spar opzeggen

Spar direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/spar.

Spar ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Spar? Laat ons je ervaring met Spar weten!
Beoordeel Spar

Adres Spar klantenservice

Postbus 9090

Alkmaar

Laat ons je ervaring met de Spar klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Spar klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Spar Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Spar klantenservice?