SBS6

 klantenservice

Over SBS 6

SBS6 is een commerciële televisiezender. De tv-zender maakt deel uit van SBS Broadcasting B.V. Dit mediabedrijf heeft meerdere televisiezenders onder zijn hoede: SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Daarnaast heeft het bedrijf zijn eigen productietak (SBS Productions), waar onder meer Shownieuws en Hart van Nederland worden geproduceerd. Ook de Veronica Uitgeverij is een onderdeel van het mediabedrijf. SBS Broadcasting B.V. valt sinds 2011 onder Sanoma en Talpa.

SBS6 is te zien via de kabel, interactieve televisie, digitenne of schotelantenne. Van oorsprong richtte SBS6 zich vooral op mannelijke, jonge kijkers. De zender is echter uitgegroeid tot een familiezender met een breed kijkerspubliek. Het motto van SBS6 is ‘echt Nederlands samen televisie kijken’. Dagelijks kijken er zo’n 4 miljoen kijkers naar SBS6. De kijkers vallen onder een breed publiek, van jong tot oud. De zender vindt het belangrijk om dicht bij haar kijkers te staan en positiviteit uit te stralen.

SBS6 heeft enkele pijlers waarop de zender is gebaseerd. De zender richt zich op Nederlandse nieuwsprogramma’s, zoals Shownieuws en Hart van Nederland. SBS6 heeft echter ook programma’s met een emotionele lading en programma’s met familieamusement. Infotainment en speelfilms komen ook aan bod op de zender. Daarnaast worden er ook Nederlandse dramaseries, zoals bijvoorbeeld Dokter Tinus, uitgezonden. Ook beschikt SBS6 sinds september 2015 over de televisierechten van onder meer het live uitzenden van de Champions League voetbalwedstrijden.

Contactgegevens

Voor tips voor een van de nieuwsprogramma’s neemt u contact op met Hart van Nederland en/of Shownieuws via de tiplijn van de redacties: hart@sbs.nl en show@sbs.nl. Voor kijkersvragen kunt u terecht op de SBS Publieksservice. Op publieksservice.sbs.nl vindt u veelgestelde vragen en een contactformulier.

SBS Broadcasting B.V. is gevestigd aan het Rietlandpark 333 in Amsterdam. Het telefoonnummer van deze overkoepelende organisatie is 020-8007000. Als u contact wilt opnemen met SBS Productions B.V., gevestigd aan Rietlandpark 343 te Amsterdam, belt u naar 020-8007600.

Contact met SBS6

Openingstijden SBS6 klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers SBS6 klantenservice

Contact met SBS6Nummer
Algemeen020 - 800 70 00

Overige contactmogelijkheden SBS6 klantenservice

SBS6 opzeggen

SBS6 direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sbs6.

SBS6 ervaringen

70 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met SBS6? Laat ons je ervaring met SBS6 weten!
Beoordeel SBS6

Adres SBS6 klantenservice

Rietlandpark 333
Amsterdam
Rapportcijfer SBS6 klantenservice: 7.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 70 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de SBS6 klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de SBS6 klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel SBS6 Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de SBS6 klantenservice?

70 reviews over “SBS6”

 1. Rapportcijfer: 5

  Rotterdam, 25 oktober 2023
  De resterende wachttijd is op dit moment korter dan 5 minuten, aldus een vrouwelijk computerstem. Niet dus. Gebeld met tel.nr. 020-2414993. Reeds nu zo’n 29 minuten aan de lijn. Het is nu precies 12.24 uur. Ik denk, dat ik zo ga ophangen.

 2. Rapportcijfer: 8

  Lectori Salutem,

  Ik wil dhr. Alberto Stegeman complimenteren met zijn programma. Ten noorden van de Ijssel woon ik. En ik denk dat ik een partij opricht om Friesland, Groningen en Overijssel van de rest van Nederland af te scheiden omdat ik zo ongeveer niets gemeenschappelijk heb met de rest van Nederland, en dan in het bijzonder de ‘randstad’.

  Echter, zo links en rechts, zoals dhr. Stegeman, kom je nette, lieve, fatsoenlijke en degelijke burgers tegen met het hard op de goede plek die opkomen voor de rechten van de zwakkeren en hulpbehoevenden in de maatschappij. Hij, wij en ik weten – althans de ‘doorsnee, normale, nette’ Nederlandse burger weet precies wat kan cq. niet kan, en wat wel én niet hoort.

  Soms zit ik met tranen in de ogen als ik zie hoe mensen van goederhart zo wreed en meedogenloos worden afgezet, opgelicht enzovoort.

  Bijna nooit stuur ik een dergelijke email, want ik heb over de hele wereld gewoond en heel moois, liefs, maar ook véél ellende gezien.

  Ongetwijfeld kunt u mij traceren via I.P. nummer, etc, maar dat kan me niks schelen want ik bén een brave liever burger die zijn medemens – indien dat in mijn vermogen ligt – te helpen. Maar ik val af en toe gewoon bijna letterlijk van mijn stoel over allerlei zaken die hij belicht. Triest, triest, triest en tranen … verder kan ik niks zeggen, alleen maar Alberto, kerel, succes, ik denk dat de verontwaardiging die je voelt, oprecht is. Dat kan men niet acteren. Dus kijk ik met lede ogen aan hoe het hier en daar er aan toegaat.

  Keep on going! Ik vind je een toffe gozer, maar dat zullen vele anderen ook wél vinden. En ook al ben ik niet écht een fan van SBS6, programma’s zoals die van jou … MATTER … . Pas goed op jezelf, zou ik zeggen. Ik ben al 2x overvallen. Een Neanderthaler in Verweggistan van 1m96 … dan denken ze meteen, oh, die heeft geld, nou dan weet je wel hoe het gaat. Genoeg gefilosofeer.

  GO GO GO GOOD GUY !!! Go with God, May Jesus have mercy upon THEIR soles (yours to, of course), but nobody wants you at the door. At least not the bad guys.

  Hoogachtend,

  Musgoer Oticog

  Obs.: Mijn naam is een anagram evenals mijn email.

 3. Rapportcijfer: 8

  Wat ongelooflijk jammer dat Half8 verdwijnt. Dit was eindelijk eens een programma wat maatschappijkritisch was zonder linkse per op. Met Johnny iedere avond op tv was dit nooit gebeurd. Hoop dat men tot inzicht komt!!

 4. Rapportcijfer: 8

  goedenavond,

  Ik ben al jaren trouwe aanhanger van jullie programma vandaag inside.

  Het beste programma wat in jaren is gemaakt maar als volgende week LUL RUTTE langskomt zijn jullie 1 trouwe kijker kwijt. Doe het a.u.b. niet..

  Met vriendelijke groet,
  Edwin den Ouden

 5. Rapportcijfer: 8

  Is het mogelijk dat Ragas zijn haren wast, niet om aan te zien
  Erg onesthetisch bah bah!

 6. Rapportcijfer: 4

  Tjonge, ruim 10 dagen geleden aankondiging in de tvgids dat nieuw seizoen van La Brea begint op 10 februari, op SBS9, dus opnemen serie ingesteld. Yes, hoera, (we zijn fan van de serie) vandaag is het zover….Niet dus, opeens is vandaag een andere serie naar voren geschoven, maar heel vreemd, volgende week staat in de tvgids nog wel La Brea (aflevering 3 en 4), maar dit kan toch niet waar zijn? Wat een fantastische communicatie.

 7. Rapportcijfer: 8

  Haal alstublieft die sam van half acht weg. Wil alleen maar zijn mening door ieder zijn strot duwen. Bah

 8. Rapportcijfer: 8

  Wat is het toch jammer dat Jeremy (de kok) weg is bij de grote tuinverbouwing!!
  De huidig kok dreunt zijn tekst op, kookt wat en dat is het dan.
  Hij kookt ook helemaal geen lekkere dingen en van humor heeft hij nog nooit gehoord!!
  Haal Jeremy a.u.b. weer terug!!!

  Marijke.