Audi

 klantenservice

Over Audi

Audi is een Duitse autofabrikant. Het automerk is in 1899 opgericht en maakt sinds 1965 onderdeel uit van de Volkswagen Group. Audi is een van de meest succesvolste premiummerken van auto’s ter wereld. Kenmerkend voor Audi is het logo met de vier ringen. Deze ringen staan symbool voor de vier zelfstandige automerken, die in 1932 fuseerden: Audi, DKW, Horch en Wanderer.

‘Voorsprong door techniek’ is de merksloga van Audi. De autofabrikant streeft er continu naar om aan de hoge verwachtingen van haar klanten te voldoen. Dit gebeurt onder meer door het bedenken van technische oplossingen voor de korte èn de lange termijn.

Deze slogan laat ook zien dat Audi naar de toekomst kijkt. Iedere innovatie van de fabrikant is op de toekomst gericht. Het merk denkt voortdurend na over de mogelijkheden en verbeterpunten van de volgende auto van de klant. Audi richt zich op drie kernwaarden: sportiviteit, vooruitgang en verfijnd. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in alle producten, die tegelijkertijd ook beschikken over een aantrekkelijk design, goede materialen en uitstekende kwaliteit.

Audi houdt zich ook bezig met het milieu. Het bedrijf maakt op een slimme manier gebruik van water, richt zich op energiebesparing en is bezig aan een grootschalig project waarbij een bosrijk gebied in de Oak Forest wordt beplant.

Contactgegevens

U neemt op diverse manieren contact op met Audi. Telefonisch is de klantenservice bereikbaar op 0800-28344857. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 – 14.00 uur. Ook is het mogelijk om uw vraag te stellen via Twitter of Facebook. Het webcare team van Audi zit iedere dag van 9.00 tot 17.00 voor u klaar. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@audi.nl. Schriftelijke post adresseert u aan Audi Klantenservice, Postbus 72, 3800 HD Amersfoort.

Contact met Audi

Openingstijden Audi klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Audi klantenservice

Contact met AudiNummer
Algemeen0900 - 283 44 636

Overige contactmogelijkheden Audi klantenservice

Audi opzeggen

Audi direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/audi.

Audi ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Audi? Laat ons je ervaring met Audi weten!
Beoordeel Audi

Adres Audi klantenservice

Zuiderinslag 2
Leusden

Laat ons je ervaring met de Audi klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Audi klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Audi Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Audi klantenservice?