AutoScout24

 klantenservice

Over Autoscout24

Autoscout24 is een automarktplaats op het internet. Deze marktplaats is in 2000 opgericht en is ondertussen aanwezig in 18 landen. Op deze marktplaats is het mogelijk om voertuigen aan te bieden en aan te schaffen. Het gaat hier niet alleen om tweedehands auto’s en nieuwe auto’s. De consument kan ook zoeken naar motoren, caravans, campers, bedrijfswagens en trucks. Het is op Autoscout24 mogelijk om de volgende voertuigen te koop aan te bieden: occasions, motoren, caravans, campers en vrachtwagens.

Autoscout24 helpt de consument bij het maken van de keuze voor een bepaalde auto. De website beschikt over testrapporten, checklisten en financiële services van betrouwbare partners. Het is de missie van de automarktplaats om de klant te helpen bij het snel en efficiënt vinden van een nieuwe auto. Aan de andere kant wil Autoscout 24 ook bijdragen aan een snelle en efficiënte verkoop van de voertuigen die aangeboden worden.

Autoscout 24 maakt onderdeel uit van Scout24 AG. Dit bedrijf is gespecialiseerd in internet portals, die als doel hebben om het zoeken en vinden van specifieke zaken gemakkelijker te maken.

Cijfers en feiten

In Nederland heeft Autoscout24 de beschikking over 20 medewerkers. De Nederlandse website trekt meer dan vijf miljoen bezoeken per maand; de Europese website wordt maandelijks door meer dan tien miljoen bezoekers bekeken. In Nederland zijn er meer dan 5000 autodealers aangesloten en in Europa zijn dit er meer dan 40.000. De database van Autoscout24 beschikt over bijna een kwart miljoen occasions.

Contactgegevens

Autoscout24 is op diverse manieren te bereiken. U kunt telefonisch contact opnemen via 0347-350777. De telefonische klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de Whatsapp op diezelfde tijden via het telefoonnummer 06-31638996. Daarnaast kunt u voor vragen of informatie ook het contactformulier op de website invullen.

Contact met AutoScout24

Openingstijden AutoScout24 klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers AutoScout24 klantenservice

Contact met AutoScout24Nummer
Algemeen0347 - 350 777

Overige contactmogelijkheden AutoScout24 klantenservice

AutoScout24 opzeggen

AutoScout24 direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/autoscout24.

AutoScout24 ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met AutoScout24? Laat ons je ervaring met AutoScout24 weten!
Beoordeel AutoScout24

Adres AutoScout24 klantenservice

Laanakkerweg 8C
Vianen
Rapportcijfer AutoScout24 klantenservice: 4.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de AutoScout24 klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de AutoScout24 klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel AutoScout24 Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de AutoScout24 klantenservice?

4 reviews over “AutoScout24”

 1. Rapportcijfer: 7

  Ik heb een akkoord afgesloten met de Heer CLAEYS Koen (zijn mailadres is kine.koen@hotmail.com) voor de aankoop van een BMW 520i. Dit ten bedrage van 2500 euro. De wagen stond op jullie site te koop onder referentie BMW 520 i – ASSE. Als specificaties werd het volgende op gegeven : Transmissie Automatisch – Brandstof Benzine – Bouwjaar 1996 – Kilometerstand 200.000. De wagen werd aangekocht met de belofte dat deze zou gekeurd worden, de keuring zou, volgens zijn verklaring vandaag doorgaan.
  Ik heb vandaag 1000 euro voorschot op zijn rekening gestort en ben van plan dinsdag het volledig resterende salto te vereffenen. Ik kreeg in de namiddag wel een bericht op mijn telefoon betreffende de bevestiging van ontvangst van mijn voorschot. Ik stuurde meteen een bericht terug met de vraag naar het resultaat van de keuring, maar krijg geen melding binnen. Heb later gebeld, maar krijg geen gehoor.
  Ik vind het allemaal nogal raar, indien ik niets meer verneem tijdens het weekend, ga ik maandag naar de bank om de betaling als nog in te houden.
  Van betrokkene heb ik enkel deze gegevens die vermeld staan. Kunnen jullie mij zijn adres en andere gegevens doorsturen a.u.b.
  Dank bij voorbaat.

 2. Rapportcijfer: 4

  TRAAGHEID BIJ BIEDINGEN

  LIGT AAN HET SYSTEEM VAN AUTOSCOUT

 3. Rapportcijfer: 2

  Zeer slechte ervaring met autoscout24.nl ze blijven .aar pushen om je als autobedrijf binnen te halen als klant en daarna krijg je misleidende informatie over de tarieven om toch maar even klant te worden en je geld af te troggelen, dit is dus echt een bagger bedrijf begin hier niet aan.

 4. Rapportcijfer: 4

  Ik hoop dat jullie kunnen lezen::wij willen geen mails en nieuwsbrieven meer ontvangen van jullie. knoop dit goed in jullie oren, en kunnen jullie niet lezen ::ga een bril halen en laat je ogen meten .

  Looijaard.